ShutterstockShutterstock

Førstehjelp til bilen i flytende form.

950ml konsentrat gir over 60 liter ferdigblandet Salt-X

Sliter du med å fjerne salt fra bil og andre overflater? Med Salt-X får du fjernet salt og saltvann på de fleste metalloverflater, i tillegg til at løsningen etterlater seg et beskyttende belegg. Salt-X oppløser og fjerner salt med en øyeblikkelig effekt!

Blandes med fordel i en lavtrykksprøyte eller triggerflaske. Sprayes på lakken etter vask og lar det ligge igjen en beskyttende hinne.

Eksperttips: Hell en kork konsentrat i spylervesken, og du slipper den irriterende grå hinnen som blir igjen etter viskerne.

BilXtra Hybridavfetting:

Vår egen avfetting som vi har jobbet lenge med vår produsent for å finne en formel som fungerer like godt på tørr og våt lakk. Derfor navnet Hybrid.

Vi vet at en ren petrokjemisk avfetting ikke fungerer slik den skal om lakken er våt. Da legger den seg utenpå vannet som lager er barriere og den virker rett og slett ikke.

BilXtra Hybridavfetting med sine egenskaper trenger igjennom vannet og virker på asfalt, tjære og annet grov smuss som legger seg på billakken gjennom en sesong med mye ytre påvirkning.

Beskjedent nok så tør vi å påstå at vår hybridavfetting er blant de aller beste avfettingene som er på markedet i dag.

Microfiber 1kg:

Liker man å holde bilen vedlike, så vet man at nok microfiber er alfa og omega. Man bruker microfiber til interiør, glass, til å polere, til å tørke felger, vaske skinnseter osv.

Her får du ett kilo av sorten. Gode kluter i høy kvalitet, uten sømmer men er det som vi kaller for B-sortering. Det betyr at det kan være litt ujevn størrelse, kanskje en kant som er skeiv, nyanser i farge osv. Altså svært gode kluter til svært god pris!

AutoGlym Rapid Aqua Wax:

En beskyttet bil varer lengre, og er enklere å holde vedlike. Dette er barnelærdom, men som er vanskelig å holde i hevd gjennom en lang vintersesong. Da må vi ty til enkle grep, og da har vi AquaWax.

Etter du har vasket bilen, sprayer du den bare på våt lakk, så tørker du over med en microfiberklut. Tørk vekk rester meden ren og tørr klut etterpå.

Da får du en ekstremt høy glans, og en bil som er beskyttet i noen nye uker. Og du, den lukter bare helt enormt godt!

Tuga Tugarex 1L:

Alle har sett de uregjerlige brune prikkene som setter seg i lakken og som er nærmest dønn umulige å fjerne i vask og med vanlig avfetting.

Dette er metallpartikler og svevestøv som kommer av piggdekk, bremser, industriavfall, jernbane osv. For å fjerne disse uten for mye mekanisk jobb på lakken så har dette tryllestoffet kommet til unnsetning.

Tugarex er hypereffektiv og har fargestoffer i seg. Dette vises som om at lakken “blør” Når stoffet virker så omdanner det seg til en lilla farge, og det er et god tegn. Spyl bilen godt etter bruk.

Rupes G401 Glassrens:

Husk at rene ruter innvendig er et betydelig trafikksikkerhetstiltak. Da rene ruter dugger mindre, og du fjerner film som legger seg og kan skape vanskelige situasjoner i f.eks lav vintersol.

Rupes sin unike gelkonsistens gjør at rensen ikke renner men ligger og bruker god tid på å virke. Den lager ikke skjolder, og du kan være sikker på at den ikke legger igjen tørkestriper, men kun en glassklar overflate. Det følger med dedikert glassklut i forpakningen.

Dette har gjennom år med testing av mange forskjellige glassrenser blitt vår favoritt. Og det er ikke uten grunn.

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.