Angrerett og retur

Retur på 1-2-3

Det er viktig for oss at du føler deg vel ivaretatt også etter at du har gjort en handel. Dersom du skulle være uheldig å motta en vare som ikke passer, eller fungerer som den skal, er et av våre mål å behandle din retur så effektivt og raskt som mulig.

Hvis du ønsker å benytte deg av angrerett

  1. Legg ved angreskjema og send forsendelsen tilbake til BilXtra.no, Rosenholmveien 12, 1252 OSLO (Kjøper betaler frakt, men pakker utlevert i lokal butikk kan returneres i lokal butikk)
  2. Vi mottar forsendelsen og behandler denne fortløpende.

Hvis det er BilXtra.no sin skyld at varer er feil eller må returneres

  1. Send en e-post til nettbutikk@bilxtra.no
  2. Motta returnummer og fraktetikett for fri frakt i brev
  3. Lever pakken på nærmeste postkontor
  4. Vi mottar forsendelsen og behandler denne fortløpende.

Tilbakebetaling av returnerte varer

Vi betaler tilbake beløpet på samme måte som du betalte din ordre. Etter at din vare er mottatt tar det maksimalt 5 virkedager før pengene er tilbakebetalt.

Betalt med kort: Beløpet betales tilbake på kortet du benyttet ved betaling.

Betalt med Klarna: Hvis du ikke har betalt faktura så sletter, eller endrer vi denne, en ny fakturaen sendes som erstatter den opprinelige. Er faktura betalt overfører vi beløpet tilbake til din konto, husk å sende kontonummer med returen.

Angrerettskjema fylles ut ved retur av produkt. Sendes med forsendelsen. Produkter bestilt med levering pr. post, returneres pr. post. Har du hentet produkt i lokal butikk, kan du returnere i samme butikk uten ekstra kostnader Har du fått tilsendt pr. post skal produktet returneres pr. post. Det skal alltid fylles ut returskjema. Ta kontakt på nettbutikk@bilxtra.no, ved evt spørsmål.

Betaling og tilbakebetaling

All betaling i vår nettbutikk foregår via Klarna. Via denne løsningen kan du velge faktura med 14 dagers forfall, konto eller kortbetaling. Disse alternativene velger du, når du kommer til kassen, og fyller inn dine personalia. Kreditering gjøres også via Klarna. Vi godtar kun ubrukte varer i retur. Du har som kunde 14 dager på å gi beskjed om retur, og ytterligere 14 dager på å sende varene i retur.

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.