Finn sykkelstativet som passer din bil!
hengerfeste – takfeste – bakluken

Hos BilXtra finner du et stort utvalg Thule sykkelstativer, der du kan velge mellom flere utgaver av sykkelholdere for takfeste, hengerfeste eller til bakluken. Sykkelstativene er grundig testet, slik at du og andre trafikanter kan være sikker på at dere er trygge når syklene er med. Skaff deg et sykkelstativ til bilen din slik at du kan ta med syklene dine hvor som helst – på en rask, enkel og trygg måte.

Få hjelp med å finne sykkelstativet som passer din bil her >

Velg sykkelholder som passer din bil:

Sykkelstativ for hengerfeste:

Sykkelstativ for tak:

Sykkelstativ for bakluke:

Lasterampe for sykkelstativ

Smarte lasterampe slik at du unngår å ta de tunge løftene når du skal ha med deg elsykkelen eller andre sykler på ditt Thule EasyFold XT Sykkelstativ. Du folder den smart sammen og fester den til sykkelholderen når den ikke er i bruk. Da har du den alltid tilgjengelig når du trenger den.

Kjøp lasterampe Easyfold XT her >

 

Sykkelstativ for elsykler:

Xtra service – vi monterer GRATIS for deg! 

Trenger du hjelp til å montere sykkelstativ på bilen din? I alle våre BilXtra butikker kan våre ansatte hjelpe deg med rask og effektiv montering av både takstativ, sykkelstativ og takbokser. Du sparer tid og kan i tillegg være trygg på at du får sikker montering og tilpasset akkurat din bil. Alle våre BilXtra-ansatte er kurset i riktig montering, slik at du slipper å sette deg inn i instruksjoner og monteringsbrosjyrer.

 

Slik monterer du takstativ og sykkelholder:

Råd og tips:

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.