Tilbudspris 499,- Vanlig pris 759,-

SALT-X KONSENTRAT 950 MLMED GARDENAKOBLING

Varekode
DTV-SA32MI
På lager

Se lager i butikk og reservér

-34%
SALT-X KONSENTRAT 950 MLMED GARDENAKOBLING
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Salt-X er et nytt produkt på amrkedet som på mirakuløst vis fjernes salt og saltvann fra overflater og etterlater et beskyttende belegg som bevarer og forlenger levetiden til metalloverflater.

Salt-X er designet for å beskytte de fleste metalloverflater mot de destruktive virkningene av kloridsalter. Salt-X er en unik kombinasjon av salt-motvirkende ingredienser som angriper, oppløser, deaktiverer og fjerner salt og saltvannsforekomster fra en hvilken som helst overflate, med øyeblikkelig effekt.

ENKEL I BRUK
Salt-X er meget lett å bruke. Bland 14 ml per liter vann og påfør blandingen på overflaten før du lar det lufttørke. Salt-X kan blandes med en hageslange, spylingstank, bøtte eller sprøyteflaske. Alternativt kan du bruke vår Auto-Mix-enhet for skylling av store områder eller spyling av båtmotorer. Fest Auto-Mix-enheten til en kran, legg slangen I en blanding med Salt-X, koble til en hageslang. (Komplett bruksanvisning følger med enheten).

TRYGT OG EFFEKTIVT
Produktet er biologisk nedbrytbart og trygt å bruke på alle metalloverflater. Salt-X reduserer betydelig de korrosive, skadelige effektene av salt- og saltvannsforekomster, noe som forlenger levetiden til metalloverflater som er utsatt for dette ødeleggende elementet. Salt-X er USDA autorisert.

FOREBYGGENDE
Selv om Salt-X ikke vil fikse tidligere skader, vil det definitivt bidra til å redusere ytterligere skade ved bruk som anvist. Ved å bruke Salt-X regelmessig som forebyggende vedlikehold på alt utstyret ditt, vil du beholde "som ny"-utseende og verdien for videre salg. Den totale besparelsen vil være ganske markant.

BRUKSOMRÅDER
Bruk Salt-X til å skylle båtmotorer, rense båter, båt/reise-hengere, båtseil, rekkverk, telt og campingutstyr, dykkeutstyr, stenger, trinser og fiskesluker. Kroker og fiskesluker etc legges noen minutter i en bøtte med Salt-X blanding før de taes ut og lufttørker for å forlenge levetiden. Produktet kan også brukes på lastebiler, traktorer, tilhengere, snøploger, rundt huset, hytta elelr på hagemøblene

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SALT-X KONSENTRAT 950 MLMED GARDENAKOBLING
Din rangering
Search engine powered by ElasticSuite
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.