Xtra-service

Xtra Service CopyXtra Service Copy

Er du usikker på hva som er rett produkter for din bil? Lurer du på hvordan du skal montere takstativet, bilstolen eller vindusviskerne?

Med Xtra Service får du tips, gode råd og enkle veiledninger, som kan hjelpe deg med dine bil-prosjekter – alltid uten ekstra kostnad!

Xtra-service er alltid gratis

Vi vet at sikkerhet i bil er viktig for alle våre kunder, men det er ikke alltid like lett å vite hvordan du monterer utstyr eller å vite hva du skal velge til nettopp din bil. Derfor får du alltid gratis Xtra-service ved alle våre BilXtra butikker når du trenger det.

Hva kan du få hjelp til?

Vi monterer viskere gratis

Det er ikke alltid like lett å montere vindusviskere, og fremgangsmåten varierer fra modell til modell.

Derfor får du hjelp til:

 • Riktig valg av viskere til din bil
 • Montering av viskerne

Vi monterer Thule for deg

Uansett om det er takboks, sykkelstativ, andre takstativ eller holdere står våre ansatte klare til å hjelpe deg med rask og effektiv montering. Du sparer tid og kan være trygg på at du får sikker montering, tilpasset din bil. Alle BilXtra-ansatte er kurset i riktig montering av alle Thule produkter, slik at du slipper å sette deg inn i instruksjoner og monteringsbrosjyrer.

Sikker og riktig montering av bilstolen

Det er veldig viktig at bilstolen er montert riktig, både for å unngå unødvendige bøter men viktigst av alt for å sikre barnets sikkerhet. I følge NAF er 5 av 10 bilstoler montert feil, noe som kan føre til skader ved uhell. Når du kjøper bilstol fra BilXtra hjelper vi deg å velge riktig barnesete til ditt barn og din bil, og vi hjelper deg selvfølgelig også med monteringer.

Vi hjelper deg velge riktig DAB+

Dersom overgangen til DAB har ført til at du har mistet radiosignalet på din innebygde FM-radio i bilen, kan du få hjelp til å velge ny DAB+ spiller eller adapter. Med rett DAB+ spiller kan du få tilbake dine favoritt-radiokanaler i bilen.

Vi finner riktig olje til din bil

Ulike motorer har behov for ulik olje, og det kan være utfordrende å vite hva som er riktig for din bil. Det finnes en rekke ulike typer motoroljer i forskjellig kvalitet. Våre ansatte hjelper deg finne riktig olje til din bil. Husk, riktig valg av olje forlenger bilens levetid..

Ta vare på bilen din – både innvendig og utvendig

En velholdt bil ruster ikke like lett, derfor er vask og polering viktig. Hos oss kan du få hjelp til å velge hvilke produkter du bør bruke når du rengjør bilen. Vi kan gi deg råd om produkter til fettfjerning, rengjøring, polering og finish, samt tips til:

 • Vask av motor.
 • Vask av dekk og felg.
 • Utvendig og innvendig vask.

Valg av nytt bilbatteri

Opplever du at bilbatteriet ikke lenger fungerer? Batteriet blir ofte dårligere  på vinteren, eller når bilen begynner å bli gammel. Når du skal bytte batteri, står våre medarbeidere klare til å hjelpe deg med å velge riktig type til din bil.

Kontakt din nærmeste BilXtra butikk

Uansett om du handler på nett eller i butikk, kan du få Xtra Service kostnadsfritt. Bare finn veien til nærmeste BilXtra butikk og kontakt en av våre ansatte. Du kan også finne svar på mange spørsmål i BilXtras “Råd og Tips”.

Finn din nærmeste butikk her

BilXtras ansatte kan bil – det kommer deg til gode

Vi brenner for bil, og er derfor det rette valget når du trenger deler eller utstyr til din bil.

Våre ansatte har:

 • Kunnskap om, og interesse for bil
 • Vilje til å yte bedre service enn våre kunder forventer
 • Evnen til å være løsningsorientert

Gjennom BilXtra skolen får alle våre ansatte opplæring i alt fra produktinformasjon og produktnyheter til montering, som gjør at du alltid kan få den hjelpen du trenger.

Våre verdier er:

 • Kundevennlige: Vi skal yte det lille ekstra, vi skal overraske deg og gi deg en god opplevelse. Vi skal gi Xtra-service.
 • Kompetente: Vi har kunnskap om bil og har BilXtra skolen som gir våre butikkansatte ekstra kompetanse om bil.
 • Komplette: Vi skal kunne levere de riktige varene og rådene til deg, slik at du ønsker å komme tilbake til oss.
 • Offensive: Vi må tenke nytt, våge mer og se muligheter slik at vi kan avdekke behov og være en problemløser.

Velkommen til en hyggelig handel hos BilXtra!

Vi hjelper deg – fordi vi kan!

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.