Toppbanner Bilstol CopyToppbanner Bilstol Copy

Bilstoler hos BilXtra

Hos oss finner du noen av verdens fremste bilstoler når det kommer til sikkerhet for ditt barn fra  de kjente merkevarene BeSafe og Cybex.

Ut på biltur med små barn? Er du som oss, opptatt av sikkerhet, spesielt når det gjelder bilstol og barnesete til bilen? Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute.

Barn som er under 135 cm høy og veier under 36 kg skal alltid bruke godkjent barnesikringsutstyr som er riktig i forhold til barnets vekt. Hos oss finner du noen av verdens fremste bilstoler når det kommer til sikkerhet for ditt barn fra kjente merkevarer. Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt. Du finner bilstoler til alle aldre:

Dersom du kjøper på nett og velger “hent i butikk” så vil våre ansatte hjelpe deg med montering av bilstolen inn i bilen din.

Lyst til å lære mer om sikkerhet i bil? Her finner du komplett oversikt over hvilke regler som gjelder for barn i bil.

Våre utvalgte merker

Takstativ Bilstol9Takstativ Bilstol9
Temaside Bilstol8Temaside Bilstol8

Hvilken bilstol skal barnet ditt ha?

Bilstolvelgeren er en tjeneste som skal gjøre det enklere for deg å finne riktig type bilstol til ditt barn. Tjenesten er laget av Trygg Trafikk med støtte fra forsikringsselskapet If.

Montering BilstolMontering Bilstol
Uten Navn 62Uten Navn 62
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.