Thule til elbil

Nordmenn er aktive, vi elsker å ha med oss utstyr på tur og vi elsker elbiler.
Det er i prinsippet ikke noe annerledes å ha med utstyr på en elbil kontra en fossilbil.
Thule er verdensledende på å utvikle løsninger, og gjør dette fortløpende også til elbil, som passer utmerket for oss nordmenn som skal på tur.

BilXtra er Norges største på Thuleutstyr til bil, vi har høy kompetanse på våre ansatte som setter sikkerhet i fokus.
Vi finner riktig utstyr til deg, og vi hjelper deg også med å montere om du ikke føler deg trygg på dette.

Hva med rekkevidden?

For de fleste elbileiere så snakkes det gjerne om rekkevidde, og BilXtra vet at både takstativ, takboks, sykkelholdere og kajakkholdere stjeler rekkevidde.
Vi vet også hvilke produkter som er mest rekkeviddevennlig, og kan optimalisere løsninger for deg som kunde, tilpasset ditt behov og ønsker.

F.eks så er Thule Wingbar Edge takstativer noe rekkeviddebesparende på grunn av utformingen som gjør at du ikke har noe utstikk på lastestangen.
Når det kommer til takboks så er det forskjell på en Thule Vector, som kanskje er den meste energieffektive takboksen på markedet, og f.eks en Thule Touring.
En takboks kan ta 8-15% rekkevidde og to kajakker på taket stjeler fort over 20% som er viktig å være klar over.

Er det vanskelig å montere Thule utstyr?

For oss som har gjort dette noen ganger så framstår det ikke som vanskelig, men vi kan forstå om noen synes det kan være litt mye å tenke på.Som nevnt har vi ansatte som står klare til å hjelpe deg, og vi har også laget en film som forteller litt om montering av takstativ:

Hvordan velge riktig utstyr?

Dette kan være vanskelig, og du kan ende opp med å kjøpe noe som du etter hvert ser at ikke passer ditt bruk. Utfordre oss på dette, og vi skal som faghandel kunne tilby deg produkter som passer ditt behov og ikke minst lommebok. Start med å definere behovet du har. Skal du kjøpe takboks, så må du stille deg selv noen kontrollspørsmål: Skal du ha med langrennsski? Trenger du egentlig kun litt ekstra bagasjeplass?

Har du garasje med lav port? Skal du kun bruke boksen på en ferietur, eller kjører du med den på store deler av året? Har du tenkt igjennom dette på forhånd så er det enklere å finne riktig boks til deg. Det samme gjelder med både sykkel og kajakkholdere, har du elsykkel eller fatbike? Hav- eller elvekajakk?
BilXtra – Vi hjelper deg!

Skoda Enyaq

Her har vi samlet Thule produkter og litt annet som passer din Skoda Enyaq:

Nyhet! Thule Onto bagasjeboks

Bakmontert lasteboks for effektiv pakking og god aerodynamikk. Monteres på hengerfeste.

Kjøp her >

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.