BilXtra er Norges største faghandel på Thule

Thule TakstativThule Takstativ

Når du skal på biltur og trenger å ha med deg skiene, kajakken, pulken eller barnevogna. Eller om du driver og pusser opp et rom og har gått tom for taklister og må en tur på byggevaren. Eller du trenger å få med deg dine nye elsykkel når du skal på bilferie - Ja da trenger du mest sannsynlig et tilpasset produkt fra Thule.

Sikkerhet først

Thule startet sitt industrieventyr i Hillerstorp utenfor Gøteborg i 1942 og har fortsatt all produksjon av takstativer på sin fabrikk der.

Thule setter sikkerhet foran alt, og har i dag verdens største testsenter på 1200M2 hvor alle Thules produkter testes til det langt over bransjestandard, både på kræsj, temperatur, UV-stråling, fartsdumpsimulering osv. Dette gjør sitt til at Thule i dag leverer de sikreste produktene på markedet innenfor sin bransje. Det viser f.eks NAFs test av takbokser to år på rad med Thule som vinner, og NAFs test av sykkelholdere som også har Thule på topp.

Thule SykkelThule Sykkel

Spør oss!

BilXtra har utdannet personale på Thule og vi er landets fremste eksperter når det kommer til å kunne tilby deg et riktig produkt til ditt behov. Vi vet at om du har kjøpt deg elsykkel så må du ha et sykkelstativ som er beregnet for å tåle blant annet ekstra vekt.

Hos BilXtra finner du et bredt sortiment av Thule produkter til bil.

  • Thule har en pågående prosess hvor hele takstativ kategorien skal fornyes, og her kan det være lett å gå seg litt vill med tanke på hvilket oppsett som du trenger. Kommer du til oss, kan du føle deg trygg på å få korrekt oppsett.

Tenker nytt

Innovasjon er en av Thules styrker og det utvikles stadig produkter som er sikrere for omgivelsene, og for det du skal frakte. De siste årene har det blant annet kommet sykkelholdere som er utviklet for å være skånsomme mot karbonrammer. Senhøst 2019 ble Thule Vector lansert. Dette er kanskje verdens mest avanserte takboks.

VectorVector

Gratis hjelp med montering

Få gratis hjelp med montering av Thule i våre butikker - en del av vår Xtra-service.

Thule produkter kjøper du hos BilXtra! Velkommen innom en av våre butikker for kyndig veiledning.

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.