Best i test – bilstol til barn – 2022

Er det på tide med ny bilstol til barnet ditt? Her er en enkel oversikt med et utvalg best i test stoler til de ulike aldersgruppene.
I våre butikker vil våre ansatte hjelpe deg med valg av bilstol, sikker og riktig montering.

Hvilken bilstol skal du velge?

Er du usikker på hvilken bilstol som passer ditt barn? Det eneste du trenger er å fylle inn alder, vekt og høyde.  Bilstolvelgeren er en tjeneste som skal gjøre det enklere for deg å finne riktig type bilstol til ditt barn. Tjenesten er laget av Trygg Trafikk med støtte fra forsikringsselskapet If.

Testvinnende babybilstol

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
I 2021 publiserte norske NAF og svenske Testfakta en test av baby-bilstoler. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size ble overlegen vinner med karakteren 8,7 av 10 mulige, og er dermed den sikreste baby-bilstolen på det norske og svenske markedet. Testen besto av tøffe front- og sidekollisjonstester samt en vurdering av hvor brukervennlig produktet er.

NAF gjorde sikkerhetstesten med og uten ISO-fix base. Resultatet ble god kollisjonssikkerhet selv uten base og stolen klarer sidekollisjon best av alle stoler. De anbefaler likevel base på grunn av enkel og riktig montering

“Bruk av ISO-fix basen gjør det likevel mye lettere å montere stolen inn og ut av bilen. Riktig montering av stolen bidrar i seg selv til sikkerheten til barnet. Vi anbefaler derfor som hovedregel at du kjøper en bilstol med ISO-fix base.” – NAF

Les hele testen her >

Testvinnende småbarnstoler

En småbarnsbilstol bruker man vanligvis fra barnet veier fra 0-18/0-25 kg eller fra 61-105 cm / ca 6 mnd til barnet er 4-5 år

BeSafe iZi Plus X1 har flere best i test-utmerkelser, og har takket være sin allsidighet ekstra lang brukstid.
“Grunnet stolens sikre og brukervennlige egenskaper, kan vi trygt si at iZi Plus X1 er best i test og vinner av markedets beste bilstol.”
Bestitest.no

BeSafe Stretch

har lang brukstid, enkel å installere, justerbar hvilestilling, utrolig romslig sete og høy maksvekt. Les mer om testen her: https://www.best-i-test.nu/bilstol

Testvinnende beltebilstol

En beltebilstol bruker man vanligvis fra barnet er 15-36 kg eller fra ca 4 års alder og opptil ca 12 år.

BeSafe iZi Flex Fix i-Size er en av verdens første i-Size-godkjente beltestoler og godkjent etter det nye UN R129-regelverket.

Barnesetet vant den prestisjetunge prisen Kind + Jugend Innovation Award i kategorien for reise med barn («World of Travelling Kids»).

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.