199,-

ALRON DIESELTILSETNING 0,5L

Varekode
ALR-A10
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 999 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

En unik drivstofftilsetning

Alron Dieseltilsetning er et unikt produkt som holder motoren i gang – og i form. Mange hevder at dieseltilsetning gir flere hestekrefter, Alron gjør ikke det. Alron motvirker sot- og koksdannelse som kan tette til filter eller drivstoffledninger. Alron Dieseltilsetning smører drivstoffpumper, ventiler og ventilseter. Dermed får man en renere og mer effektiv motor med jevnere drivstofftilførsel, som gjør en ”trøtt” motor pigg og glad igjen. Etter bruk av Alron Dieseltilsetning når tank, drivstoffledninger, innsprøytnings- og forgassersystem, ventiler og ventilseter er rene – vil motoren utnytte drivstoffet bedre.

Alron Dieselilsetning er testet i en rekke grundige studier, både i laboratorium og med lastebiler og personbiler på veien. Resultatene viser at sot og annet belegg kan øke drivstofforbruket. Med Alron Dieseltilsetning reduserer man dette. Dessuten forlenges levetiden på motoren!

Alron er et grønt produkt
Med det menes at Alron dieseltilsetning ikke inneholder helse- eller miljøskadelige stoffer, som for eksempel naftaløsninger som ofte finnes i andre typer tilsetninger. Alron Dieseltilsetnings egenskaper og innvirkning på motoren skåner også miljøet ved å redusere utslipp av miljøskadelige avgasser og uforbrente hydrokarboner. Konklusjon: Med Alron Dieseltilsetning får du en renere motor som gir renere forbrenning og renere avgasser.

Til bil og båt, diesel og bensin
Alron Dieseltilsetning gir samme driftsfordeler for alle typer forbrenningsmotorer uavhengig av omdet er i bil eller båt. Det motvirker kondens og korrosjon, gir renere innsprøytnings-og forgassersystem, renere ventiler og forbrenningskammer, bedre allmenntilstand og lavere drivstofforbruk.

Alron Dieseltilsetning på 10 sekunder
1. Motvirker sot- og koksdannelse i innsprøytningspumpe, forgasser, ventiler, gløderør, tennplugg, munnstykke og forbrenningskammer
2. Forhindrer voksutfelling
3. Forebygger kondens
4. Til bruk året rundt
5. Motvirker isdannelse
6. Smører og forebygger korrosjon
7. Alron Dieseltilsetning kan brukes i alle typer forbrenningsmotorer, både diesel og bensin.
8. Høy konsentrasjon, 0,5 liter rekker til 300 liter drivstoff
9. Inneholder ingen biocider eller naftaløsninger som er skadelige for miljøet og er følgelig ikke brannfarlig
10. Svenskprodusert produkt med 30 år på markedet & Miljø- og kvalitetsserti sert produksjon iht. ISO 14001 og 9001

Ingen vanlig kondensfjerner
Vanlig alkoholbasert kondensfjerner kan være brutal mot motorens innsprøytnings- eller forgassersystem. Alron Dieseltilsetning har ingen negativ effekt på dieselmotorer. Med Alron dieseltilsetning bindes kondensvannet opp i drivstoffet og forsvinner gjennom forbrenningsprosessen uten å fryse til is. Med litt Alron på tanken holder du drivstoffet ”tørt” og unngår en av de vanligste årsakene til motorstans.

ALRON DIESELTILSETNING 0,5L
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:ALRON DIESELTILSETNING 0,5L
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.