1 599,-

AUTOGLYM UHD WAX

Varekode
KRE-9789
Rating:
100 % of 100
På lager

Se lager i butikk og reservér

AUTOGLYM UHD WAX
AUTOGLYM UHD WAX AUTOGLYM UHD WAX AUTOGLYM UHD WAX AUTOGLYM UHD WAX AUTOGLYM UHD WAX
 • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
 • Normal leveringstid: 1-5 dager
 • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

  (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

 • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Autoglyms beste voks har nå blitt enda bedre. Oppnå den ultimate speillignende glansen som gir mer detalj, dybde og holdbarhet.
Introduserer Autoglym Ultra High Definition. Spektakulær finish, luksuriøst myk og med forfriskende, sensuelle dufter. Ultra High Definition-produkter gjør bilpleie til en ren fornøyelse. Ultra High Definition Wax er et resultat av utallige timer med omhyggelig utvikling i moderne laboratorier, Autoglym har produsert deres mest luksuriøse voks-finish noen sinne. Vi forstår gleden av å ta et skritt tilbake for å beundre en dyptgående høyglansfinish. Det er derfor Ultra High Definition Wax kombinerer de beste ingrediensene, inkludert karnauba, for å ta showroom-glans videre til et helt nytt nivå. Det er Autoglym-metoden, som den alltid har vært.

Hvordan du bruker dette produktet:

 1. Sjekk den rene og tørre lakken for å se etter urenheter og riper, og behandle med Leiresett til Surface Detailing Clay Kit eller Super Resin Polish om nødvendig.
 2. Gjør den hvite siden av den medfølgende voksapplikatoren lett fuktig. Dypp applikatoren forsiktig ned i voksen i beholderen, og påfør så på tørr lakk med lette sirkelbevegelser slik at det etterlates et tynt, jevnt lag på alle lakkerte overflater. Ikke bruk for mye da det vil gjøre det vanskelig å polere voksen senere. Skal ikke påføres ikke-lakkert gummi eller pyntelister i plast.
 3. La voksfilmen tørke på overflaten i 10 – 15 minutter. Polér til høyglans med medfølgende Hi-Tech Finishing Cloth, og snu den ofte under bruk.
 4. For å vedlikeholde overflaten, vasker du regelmessig med Ultra High Definition Shampoo. Den fjerner smuss men ikke Ultra High Definition Wax.
 5. Etter bruk: vask applikatoren i mildt såpevann, skyll, og la lufttørke.
 6. Egner seg ikke for matt lakk.
Mer informasjon
Merker Autoglym

Fare

H228 Brannfarlig fast stoff.
H336 Kan forårsake døsighet eller svimmelhet.

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:AUTOGLYM UHD WAX
Din rangering
Search engine powered by ElasticSuite
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.