3 295,-

YAKIMA JAYLOW KAYAK CARRIER

Varekode
YAK-8004076
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 999 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Ta dine vannsporteventyr til nye høyder med Yakima JayLow Kajakkholder!

Gjør deg klar til å utforske vannet på en enkel og praktisk måte med den allsidige Yakima JayLow kajakkholderen. Designet for å gi deg den ultimate friheten til å utforske, denne kajakkholderen er den perfekte løsningen for både erfarne padlere og nybegynnere.

Med JayLow kan du trygt og sikkert transportere to kajakker samtidig på taket ditt, noe som gjør det til et ideelt valg for eventyrlystne par eller venner. Den justerbare designen gjør det enkelt å tilpasse seg ulike kajakkstørrelser og former, slik at du kan dra på tur med favorittkajakkene dine uten bekymringer.

Dette er ikke bare en kajakkholder - det er en pålitelig følgesvenn for dine utendørs eventyr. Den slitesterke konstruksjonen og det innovative utformingen sikrer at kajakkene dine er trygt festet underveis, uansett hvor langt reisen tar deg.

Med Yakima JayLow kajakkholderen, kan du fokusere på det som virkelig betyr noe - å nyte øyeblikket og utforske nye farvann. Gjør deg klar til å oppleve en ny dimensjon av vannsport - bestill din Yakima JayLow kajakkholder i dag, og ta dine eventyr til neste nivå!

YAKIMA JAYLOW KAYAK CARRIER
YAKIMA JAYLOW KAYAK CARRIER YAKIMA JAYLOW KAYAK CARRIER YAKIMA JAYLOW KAYAK CARRIER
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:YAKIMA JAYLOW KAYAK CARRIER
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.