8 490,-

DOUBLEHALL FISKESTANG TAKBOKS

Varekode
YAK-8004087
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 999 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Utforsk fiskeeventyret ditt med Yakima DoubleHaul Fluestangholder!

Gjør deg klar til å ta fiskeopplevelsen din til nye høyder med Yakima DoubleHaul Fluestangholder. Denne innovative løsningen er skreddersydd for å gjøre transporten av dine dyrebare fluestenger så enkel og praktisk som mulig.

Med plass til opptil fire fluestenger, er DoubleHaul Fluestangholderen den ideelle følgesvennen for fisketurene dine, uansett om du er på vei til din favoritt-elv eller utforsker nye vannveier. Det justerbare designet lar deg tilpasse holderen til ulike stanglengder og former, slik at du kan ta med deg fiskestenger opptil 305cm på turen.

Monteringen er enkel og rask - bare fest holderen til takstativet ditt, og du er klar til å dra på tur. Den solide konstruksjonen sikrer at fluestengene dine er trygt festet underveis, mens det elegante designet gir et profesjonelt og moderne utseende.

Enten du er en ivrig sportsfisker eller bare elsker å tilbringe tid ved vannet, vil Yakima DoubleHaul Fluestangholder gjøre fiskeopplevelsen din enda bedre. Bestill din DoubleHaul Fluestangholder i dag og gjør deg klar for uforglemmelige øyeblikk ved vannkanten!

DOUBLEHALL FISKESTANG TAKBOKS
DOUBLEHALL FISKESTANG TAKBOKS DOUBLEHALL FISKESTANG TAKBOKS DOUBLEHALL FISKESTANG TAKBOKS DOUBLEHALL FISKESTANG TAKBOKS DOUBLEHALL FISKESTANG TAKBOKS
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:DOUBLEHALL FISKESTANG TAKBOKS
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.