15 490,-

PACKLINE NX SUMMIT XL

Varekode
PAC-11021631
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Oppdag Packline NX Summit XL - Den avanserte takboksen som tar dine utendørsopplevelser til nye høyder!

Med sin innovative design og overlegne egenskaper er Packline NX Summit XL det ideelle valget for eventyrlystne og utendørsentusiaster. Denne teknologisk avanserte takboksen tilbyr uovertruffen funksjonalitet og beskyttelse for ditt dyrebare utstyr.

Packline NX Summit XL er konstruert med en kombinasjon av høykvalitetsmaterialer, inkludert slitesterk glassfiberarmert plast og aluminiumsforsterkninger. Dette sikrer en eksepsjonell holdbarhet og motstand mot ekstreme forhold, inkludert vann, støt og temperaturvariasjoner. Uansett om du skal på fjelltur, skitur eller camping, kan du være trygg på at din Packline NX Summit XL holder utstyret ditt trygt og beskyttet.

 

Packline NX Summit XL tilbyr også enkel tilgang til bagasjen din. Det smarte åpne- og lukkesystemet gjør lasting og lossing til en lek. Du kan enkelt organisere og sikre utstyret ditt takket være det justerbare lastesystemet og den integrerte innvendige belysningen.

Denne takboksen er kompatibel med de fleste takstativer på markedet og kan monteres raskt og enkelt uten behov for ekstra verktøy. Du kan fokusere på eventyret ditt uten å bekymre deg for installasjonen.

Er du klar til å utforske nye steder og skape minner for livet? Bestill din Packline NX Summit XL i dag og ta med deg ditt essensielle utstyr på veien. La ingenting stoppe deg fra å oppleve det store utendørseventyret!

Mer informasjon
Merker Packline
PACKLINE NX SUMMIT XL
PACKLINE NX SUMMIT XL PACKLINE NX SUMMIT XL
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:PACKLINE NX SUMMIT XL
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.