1 149,-

SCANGRIP NOVA MINI

Varekode
VER-036010
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

MED DET EKSTREMT KOMPAKT OG UNIKT DESIGN, ER NOVA MINI EN HÅNDHOLDT FLOMLYSKASTER SOM ER DEN ULTIMATE “MÅ-HA” FOR PROFESJONELLE I ALLE INDUSTRIER

.Med den nyeste LED -teknologien er NOVA MINI utrolig kraftig og gir opptil 1000 lumen - noe som er helt unikt for en så liten lampe. NOVA MINI leveres med en praktisk av/på -knapp på siden som også fungerer som lysstyring. Juster lysstyrken med trinnløs dimmerfunksjon i området 10% til 100%. 

Som en del av den populære NOVA -familien er NOVA MINI basert på alle de unike og velkjente funksjonene som NOVA -serien er kjent for. Med sine kompakte dimensjoner på bare 104x38x96 mm er den mer enn tjue ganger mindre enn NOVA 10K og passer perfekt i lommen. 

Ultrakompakt og fleksibel posisjoneringLampen leveres med et spesielt, patentert SMART GRIP 4-in-1 system som integrerer flere multifunksjoner i samme enhet. Ringen er basert på funksjonaliteten du kjenner fra f.eks. mobiltelefoner som gjør det lettere og mer praktisk å ha lampen i hånden lenge. Mindre belastning på musklene og økt ergonomi. 

Klipset er designet for å passe i beltet og bære lampen hele dagen, og når begge hendene er nødvendige for en oppgave, kan den sterke innebygde magneten brukes til fleksibel posisjonering. Videre kan SMART GRIP brukes som stativ på alle tilgjengelige overflater. En ladeindikator på siden av lampen holder deg informert om batterinivået.  

Denne arbeidslampen egner seg for alle slags arbeidsoppgaver på bilverkstedet, byggeplassen eller andre krevende arbeidsmiljøer.

For malebransjen tilbyr vi et komplett COLOR MATCH & DETAILING -utvalg som er designet for fargematching, detaljer og generelt malingsarbeid.

Derfor bør du velge NOVA MINI: Ultraslankt og kompakt designEkstremt kraftig belysning, opptil 1000 lumenSMART GRIP 4-i-1 system for et komfortabelt, fast håndgrep og fleksibel posisjoneringTrinnløs dimmerfunksjon

Ladeindikator

Mer informasjon
Merker Scangrip
SCANGRIP NOVA MINI
SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI SCANGRIP NOVA MINI
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SCANGRIP NOVA MINI
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.