589,-

SCANGRIP HEAD LITE

Varekode
VER-035669
Utsolgt på nett

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Profesjonel COB LED hodelykt med 2 lysinnstillinger

I nesten alle arbeidssituasjoner er det en fordel å ha begge hender fri for å kunne gjøre arbeidet effektivt. HEAD LITE muliggjør dette samtidig som den leverer uunnværlig arbeidslys.

Sammenlignet med forrige modell er LED hodelykten oppgradert med den særdeles effektive COB-LED-teknologi, som sikrer super kraftig opplysning av arbeidsplassen. Lampen er også oppgradert med en trinnløs lysdimmefunksjon fra 10 til 100 %, så lyset enkelt kan tilpasses til arbeidsoppgaven. Hodelykten er vanntett med IP 54 klassifisering.

Håndfri sensor
HEAD LITE leveres med en håndfri sensorfunksjon, som gjør det enkelt å tenne og slukke lykten med en enkel håndbevegelse foran den. Dette gjør det mulig å betjene lampen selv med tykke hansker, samt unngå  å berøre av/på bryteren  med skitne hender.. For å unngå utilsiktet aktivering av sensorfunksjonen skal bevegelsen utføres to ganger. Samtidig er det lett å spare på batteriet, da lykten enkelt kan slukkes med sensorfunksjonen når det ikke er behov for den.

2 lysinnstillinger
Den oppladbare HEAD LITE gir det ideelle arbeidslys med to forskjellige lysinnstillinger: Et vidvinkellys, som opplyser hele arbeidsområdet og et fokusert lys til inspeksjonsoppgaver og opplysning av gjenstander på større avstand. Hodelykten er enkel å justere til den optimale belysningsvinkel.  

 

Spesifikasjoner:

  • Batteri type: Li-ion
  • Batteri volt: 3.70
  • Kabel: 1m USB til mini DC
  • Lader inkludert: Nei
Mer informasjon
Merker Scangrip
SCANGRIP HEAD LITE
SCANGRIP HEAD LITE SCANGRIP HEAD LITE SCANGRIP HEAD LITE SCANGRIP HEAD LITE SCANGRIP HEAD LITE SCANGRIP HEAD LITE SCANGRIP HEAD LITE
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SCANGRIP HEAD LITE
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.