Bilvask – vårens vakreste eventyr


Vi kjenner til det, sola begynner å varme godt, det er tørt ute på gårdsplassen, og bilen trenger definitivt en vask. Det kan du gjøre noe med enkelt! 

For det er enkelt, du trenger ikke all verdens utsyr for at naboen lurer på om du har kjøpt ny bil. Hos BilXtra skal vi hjelpe deg i gang og dit at du sikrer et godt resultat som gjør at bilen er enkel å holde vedlike igjennom sesongen.

Om du kan huke av på disse 5 tingene så er du sikret en ren og blank bil:

  • Avfetting
  • Bøtte og vaskehanske/svamp
  • Shampoo
  • Sprayforsegling
  • Tørkehåndkle

1. Avfetting

En god avfetting hjelper deg med å fjerne rester etter asfalt, veistøv og salt. Vi anbefaler vår egen BilXtra Hybridavfetting som er svært effektiv og har virkestoffer i seg som gjør at den håndterer veldig mye inngrodd skitt.

Rist flasken godt og spray godt med produkt på bilen opp til vinduene. La virke i opptil 10 minutter, men pass på at den ikke tørker inn. Spyl godt av bilen med rent vann etterpå.

Anbefalt produkt


2. Shampoo

Fyll opp bøtten med varmt vann og ha i shampoo i vannet. BilXtra anbefaler den helt nye Autoglym Ceramic Wash & Protect. Denne gir en god glid, og du legger også igjen en blank og beskyttet lakk som varer i 3-4 uker. Dette gjør at neste vask som du tar en uke etter på blir mye enklere. Autoglym Ceramic Wash & Protect er superkonsentrert og holder til over 30 vask.

Husk å start med å vaske fra toppen og ned. Spyl godt av bilen med rent vann etterpå.

Anbefalte produkter


3. Skylling

Til slutt sprayer du på Meguiars Hybrid Ceramic Wax og spyler godt av. Ikke spray over hele bilen, men ta tak, sider, panser og bak hver for seg, da har du god kontroll. Tørk deretter bilen godt med Carpro Dhydrate og du får et superblankt og utrolig godt resultat.

 

Relaterte produkter

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.