1 063,-

NUBUCK CARE KIT

Varekode
FEN-58014
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Fenice Nubuck Care Kit er et komplett pleiesett for deg med semsket skinninteriør. Semsket skinn har mange navn og omtales blant annet som Alkantara eller Nubuck. Sistnevnte er den fineste og dyreste varianten, men alt går under fellesbetegnelsen semsket skinn som vi referer til i denne teksten.

 

Rens og vedlikehold av semsket skinn skiller seg fra det vi ofte omtaler som "vanlig skinn". Man kan ikke benytte tradisjonelle skinnpleiemidler for semsket skinn, da dette vil ødelegge struklturen og den "nappa"  finishen som man finner i semsket skinn. Fenice har derfor utviklet et komplett sett for riktig rens og vedlikehold av semsket skinn. Med Fenice Nubuck Care Kit renser du semsket skinn i dybden, gjenoppretter den opprinnelige smidighet og legger en god beskyttelse som bevarer smidighet og beskytter mot flekker og skitt.

 

Den medfølgende spesialsvampen vil dessuten løfte semsket skinn som er blitt flatt.

Fenice Nubuck care Kit inneholder

Fenice Nubuck Cleaner

Fenice Nubuck Cleaner er et rengjøringsprodukt utviklet spesielt for å rense semsket skinn. Dette er en meget effektiv og delikat rens som ikke bare fjerne de mest vanlig forurensingene, men også har også ingredienser som styrker opp den ekslusive følelsen semsket skinn gir.  Produktet er vannbasert.

Fenice Ecoguard Nubuck Protector

Fenice Ecoguard Nubuck Protector er en vannbasert beskyttelse for semsket skinn. Dette miljøvennlige produktet gir beskyttelse mot oljer, alkohol og vannbaserte flekker. Overflaten vil bli enklere å holde ren og hjelper til å beholde skinnets smidighet og dermed motvirke aldring.

Reviving Sponge

Reviving Sponge er en tørr svamp for å bringe tilbake den typiske matte/fluffy effekten man har i semsket skinn.

Slik bruker du Fenice Nubuck Care Kit

  1. Start med å støvsuge områdene du skal behandle
  2. Sett den medfølgende skumdysen på flasken og påfør Fenice Nubuck Cleaner med en applikator og jobb det godt inn på området. Tørk deretter av med en mikrofiberklut og la produktet tørket naturlig. Etter området er tørt tørk over med den medfølgende svampen for å hente opp fibrene.
  3. Sett den medfølgende spraytriggeren på flasken. Spray et lett lag jevnt på tørt og rent semsket skinn i en avstand på omtrent 20 cm. Spray først horisontalt og deretter vertikalt.
  4. La det tørke etter påføring i minst en time.
Mer informasjon
Merker Fenice
 NUBUCK CARE KIT
 NUBUCK CARE KIT Fenice nubuck care kit
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler: NUBUCK CARE KIT
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.