1 749,-

AUTOGLYM POLAR BLASTER SKUMKANON

Varekode
KRE-9798
Rating:
100 % of 100
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Autoglym kommer nå med en skumkanon i høy kvalitet, og med et par strålende funksjoner som er verdt å tenke over. Den kommer med ferdig kobling som passer direkte på Kärcher K-serie samt at den også vil passe på AVA, men der kan det forekomme at det ikke er 100% tilpasset. Mulihet for andre koblinger vil komme. I tillegg er flasken på denne skumkanonen både bred i bunnen slik at det står stødig, samt at den har romslig påfyllingshals som gjør det enkelt å blande riktig mengde produkt og vann. På Autoglym Polar Blaster er det også svivel som gjør at flasken alltid er i riktig posisjon.

Det er også merket av riktig blandingsforhold på flasken tilpasset Autoglyms egen Polarserie om består av forvasken PolarBlast, vaskesåpen PolarWash og forseglingen PolarSeal. Alle disse produktene legges med skumkanon.

Autoglym PolarBlaster kan selvsagt også brukes til andre typer vaskekjemi.

Husk at skummet som legges på bilen ikke skal være for tykt, dette regulerer du greit med justeringsskruen på toppen av skumkanonen. Skummet skal være slik at det renner sakte av bilen. Da får det tid til å jobbe med smuss og skitt, og transporterer  det bort fra lakken. Om skummet blir for tykt betyr det bare at det er mer luft, og du forringer effekten.

BilXtra eksperttips: Legg skumsåpen nedenfra og opp, på samme måte som man spyler bilen. Og ikke legg på skumsåpe i direkte sollys, da kan det tørke for fort, og du risikerer skjolder på lakken din.

Mer informasjon
Merker Autoglym
AUTOGLYM POLAR BLASTER SKUMKANON
AUTOGLYM POLAR BLASTER SKUMKANON AUTOGLYM POLAR BLASTER SKUMKANON AUTOGLYM POLAR BLASTER SKUMKANON
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:AUTOGLYM POLAR BLASTER SKUMKANON
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.