BilXtra er glade for å ønske Amcar velkommen til oss!

Hos BilXtra finner du et stort sortiment av både slitedeler og annet relevant utstyr til amerikanske biler. Vi har også lokal kompetanse til å hjelpe dere som medlemmer med de utfordringer som måtte dukke opp.

 

Noe mange ikke vet er at vi har et eget dieselverksted som reparerer både pumper og injektorer for både diesel og flere typer bensinmotorer. Dette kan for mange være redningen om det er deler som ikke er å få tak i så kan det repareres, eller aller mest et økonomisk spørsmål.

Kontakt din lokale BilXtra avdeling om du har en motor som fusker.

 

Vi vet at det er ekstremt mange entusiaster i Amcar klubben, og som er langt over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på både klassikeren som brukes på godværsdager og bruksbilen.

I BilXtra treffer du også svært mange entusiaster og vi har bilpleie fra kjente merker som Meguiars, Rupes, Fenice, Turtle Wax med flere. Du vil alltid få hjelp til å velge riktige produkter til din bil.

 

Som medlem av Amcar får du medlemspriser på hele butikksortimentet vårt og på slitedeler. Dette gjelder selvsagt både på nett og i fysisk butikk.

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.