Dashcam Råd Og Tips 0001 Lag 2Dashcam Råd Og Tips 0001 Lag 2

Dashcam – Øyenvitnet ditt på veien

Et kompakt kamera som fanger opp alt sjåføren ser, og kanskje ikke ser under turen.

Objektivt bevis

Skulle du bli involvert i en trafikkulykke eller om bilen din blir utsatt for hærverk, eller utilsiktet skade, kan bildene tatt av dashbordkameraet være nyttige bevis.

Ikke flere diskusjoner, bildene snakker for seg selv.

Om du skal du på bilferie eller bare vil ha muligheten til å dokumentere eventuelle hendelser underveis, er dashcam et godt hjelpemiddel for din egen sikkerhet i trafikken.

Dokumenter ferien

Skal du på bilferie er et dashcam en fin måte å filme omgivelsene på veien. Kjørte du ned Trollstigen kan du vise dette til familie og venner ettersom et dashcam kontinuerlig tar opp kjøreturen. En fin måte å vise de spennende, vakre eller morsomme klipp fra turen. Er du heldig kan du få noen spektakulære klipp som kan bli virale på YouTube. Kvaliteten på bildene kommer an på hvilket dachcam du velger, HD og 4K er tilgjengelig.

Hvilken prisklasse skal du velge?

Dashbordkameraer finnes i mange ulike prisklasser. Alle våre kamera starter automatisk opptak i det du begynner å kjøre. Opptakene blir gjort i korte sekvenser, der du selv kan bestemme lengden på disse. Sekvensene blir lagret på et micro SD kort, der de eldste opptakene blir overskrevet når minnet er fullt. Dersom du eller bilen blir utsatt for en hendelse, vil dette opptaket bli lagret i en egen fil, som vil være beskyttet for overskriving. SD kort medfølger til alle våre Kenwood-kamera. Flere av våre noe mer påkostede kameraer har i tillegg funksjoner som Bluetooth, GPS, WiFi og høyere oppløsning på opptaket. Noen kameraer filmer også både forover og bakover. Til alle Kenwood-kamera, kan et ekstra lednings sett bestilles, slik at opptak også kan gjøres om bilen blir påkjørt mens den står parkert, eller om noen forsøker å bryte seg inn.

Prisvinner!

Er du ute etter det beste av det beste? Kenwood DRV-A501W vant Beste In-Car Dashcam EISA 2020-2021

“The DRV-A501W is a dashcam with brains, and one that brings its users peace of mind.”

Dette bilkameraet har Wide Quad HD-kamera integrerer HDR og et polarisasjonsfilter for overlegen kvalitet uansett hvilket lysforhold det er på veien. Opptaket kan deretter vises øyeblikkelig på 3-tommers skjerm i full farge og overføres via innebygd Wi-Fi til en smart enhet for redigering og opplasting, med GPS-datainformasjon.

Smarte funksjoner

De fleste av våre dashbordkameraer har en skjerm som lar deg se på opptakene, se hvordan kameraet er innstilt, samt justere innstillingene.

I en smart verden skulle det bare mangle at dashbordkameraer ikke også kommer med WiFi. Trådløs WiFi lar deg overføre videoklipp til mobilen, justere innstillinger og bestemme hvordan klippene skal lagres, pluss mye mer.

GPS er en praktisk funksjon du finner i flere av modellene. Dashbordkameraene vil da kunne oppgi plassering og hastighet, noe som kan være praktisk informasjon i etterkant av en eventuell ulykke.

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.