709,-

FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ

Varekode
FEN-205929
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

 • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
 • Normal leveringstid: 1-5 dager
 • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

  (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

 • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Vi kjenner alle til når rattet begynner å miste farge, og ser både slitt og skittent ut. Dette kommer gjerne fortere enn vi både tror og vil. Slitasje av rattet kommer av veldig mange ting: både skitne fingre, ringer, og annen mekanisk slitasje gjør sitt til at rattet fort er med på å senke helhetsintrykket på en bil som tross alt har mange år på veien. Fortvil ikke, du trenger ikke skifte ratt, det finnes en redning for alt.

Det er ikke vanskelig og det krever ingen store forkunnskaper. Du kan med fordel ha en varmepistol eller hårføner tilgjengelig for å framskynde prossessen. Utover dette så følger alt med i kittet for at du skal få et langvarig og godt resultat.

Bruksanvisning:

 1. Fukt den medfølgende svampen i lunket vann og ha på Fenice Steering Wheel Power Cleaner på den hvite siden av svampen.
 2. Vask grundig over hele rattet. Tørk av med en microfiberklut og gjenta prossessen om ikke rattet har blitt helt matt.
 3. Bruk medfølgende pussepapir til å lett slipe over hele rattet. Dette for optimal heft av fargen.
 4. Masker rundt rattnav, eker og annet du ikke vil skal farges opp.
 5. Rist flasken med farge godt, og klem svampen på tupper av fargeflasken mot noe papp eller lignenede til svampen er mettet.
 6. Start å påfør farge på rattet. Dette gjøres med at du rundt hele rattet fyller det med farge i punktbevegelser, ikke dra!
 7. Underveis bruker du varmluft eller hårføner for å tørke det området du har farget. Gjenta denne prossessen til du er fornøyd og har dekket rattet med ny farge. Husk å varme imellom de forskjellige strøkene. Regn med 2-3 strøk.
 8. Nå skal du legge den siste forseglingen av fargen som er slitesjiktet og skal vare i lang lang tid.
 9. Åpne både Steering Wheel Sealer og Activator. Hell hele flasken med Activator opp i Steering Wheel Sealer og rist godt.
 10. Bruk den blå siden på den medfølgende svampen og legg på sealer på samme måte som fargen. Tørk og legg på nytt lag. Minimum 2 lag.

La dette stå i 8 timer før du tar bilen i bruk for herding. Etter dette vil du ha et strålende flott ratt som er tilnærmet nytt i finish.

Mer informasjon
Merker Fenice
FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ
FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ Fenice steering wheel renovation kit
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:FENICE STEERINGWHEEL RENOVATION KIT - MELLOMGRÅ
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.