2 199,-

KENWOOD DASH CAM WQHD WIFI U SKJERM

Varekode
KEN-DRVA700W
På lager
Se lager i butikk og reservér
KENWOOD DASH CAM WQHD WIFI U SKJERM
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Kenwood dasch cam WQHD med WIFI u/skjerm har et kompakt design med 3,7 megapixel HD opptak (2560x1440). Et dasch cam med 154 graders synsvinkel, parkerings modus ved bruk av ekstra kabelsett (KEN-CADR1030). I tillegg kommer den med innebygd G sensor, supercapacitor for minnefunksjon, foto mode, Wifi med app link og slår seg automatisk av og på. WQHD fra Kenwood kommer med inngang for bakovervendt kamera for 2 kanals opptak.

For teknisk data: http://kenwood.no/car/dashcam/DRV-A700W/?view=details

Spesifikasjoner:

3.7 Megapixel Wide Quad HD Recording

Med sin 3,7 megapiksel CMOS-sensor fanger DRV-A700W / A501W Wide Quad HD-video 1,8 ganger så mange piksler som Full HD, noe som gjør det mulig å spille inn og spille av superhøy oppløsning.

Wireless Smartphone Link (Wireless LAN)

KENWOOD DASH CAM MANAGER-appen lar deg enkelt endre menyinnstillingene til dash-cam (DRV-A700W / DRV-A601W / DRV-A501W) og bla gjennom videoene dine fra smarttelefonen din på en intuitiv måte. På smarttelefonen din kan du sjekke innspilte videoer samt live-visning i sanntid. Ved å laste ned video- / foto filene til smarttelefonen din, kan du til og med gjennomgå dem mens du ruter på Google Maps med GPS-informasjonen som hastighet, G-sensor og avstand, og redigere videoene for å dele dem i sosiale medier. Last ned appen fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) på smarttelefonen.

HDR (High Dynamic Range)

HDR hjelper deg med å redusere støy og sikre klare bilder i utfordrende miljøer, inkludert bakgrunns belyste steder i dagslys, gatelys om natten og steder der lys-mørk kontrast er spesielt viktig, for eksempel ved tunnelinnganger / -utganger.

3-axis G Sensor & GPS receiver

Den innebygde 3-aksede G-sensoren med justerbar følsomhet føler på ytre påvirkning, og ber kameraet å lagre det som nettopp er spilt inn på et beskyttet sted. I tillegg lar GPS-mottakeren videoene dine legge til posisjons- og hastighetsdata

Smart Parking Mode

Når bilen din er parkert og tenningen slått av, blir Smart Parkeringsmode aktiv. Hvis kjøretøyet ditt er utsatt for kollisjon eller andre fysiske påvirkninger, starter dashkammen opp, takket være den innebygde G-sensoren, og tar automatisk opp 30 sekunder med video. Hardwire-settet CA-DR1030 (ekstrautstyr) kreves for permanent strøm.

Super Capacitor (Backup Battery)

Dette forhindrer at videofilen som blir spilt inn blir ødelagt hvis strømmen går tapt på grunn av en kollisjon eller andre fysiske påvirkninger, da den gir nok strøm til at filen kan lagres ordentlig.

Quick Release Magnetic Mount

Låsemekanisme, kan plassere og fjerne enheten enkelt og kjapt. Ingen kabel for å koble til eller koble fra dashkammen.

Justerbar vinkel (-90 ° til + 40 °)

Den justerbare vinkelen gir deg full fleksibilitet og bedrer sikten for forskjellige vinkler på frontruten

Polarizer Filter — reduserer refleksjon av frontrute.

DRV-A700W / DRV-A601W / DRV-A501W har inkludert et polarisasjonsfilter. Dette reduserer refleksjon fra dashbordet på frontruten, eller på grunn av værforhold, og bidrar til å redusere gjenskinn på solfylte dager, noe som gjør det mulig å ta klare bilder.

Front & Rear 2 Camera Recording

Ved å koble til bak-kameraet, KCA-R100 er det mulig å registrere fremre og bakre retning samtidig, begge i bred Full HD-kvalitet. Det valgfrie bakrute-kameraet KCA-R100 tilbyr all-round beskyttelse for å beskytte mot alt fra støt bakfra, til påkjørsel på en parkeringsplass. Den bruker en 161 ° ultrabred visningsvinkel for å fange hele veien bak. Det kompakte kameraet KCA-R100 har et 180 ° rotasjonslinser for enkel installasjon og kan enkelt kobles til DRV-A700W / DRV-A501W via en 8 meter lang kabel. Når du kobler til KCA-R100, vil oppløsningen på DRV-A700W / DRV-A501W automatisk justeres for å administrere to videofiler med bredt videokamera i HD-oppløsning.

16 GB MicroSD-kort inkludert

16 GB Class-10 microSDXC Flash-minnekort inkludert

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:KENWOOD DASH CAM WQHD WIFI U SKJERM
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.