1 168,-

FENICE FABRIC VANISH REMOVER B

Varekode
FEN-63554
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Profesjonell rens for inngrodde flekker.

 

 

Fabric Vanish Remover er en profesjonell rens bestående av to komponenter: Fabric Vanish Remover A og Fabric Vanish Remover B. Når de to produktene er blandet sammen, presterer blandingen best innen de første 8 timene. Det fjerner inngrodde flekker som vin, kaffe og fruktjuice.

 

 

For-Test:

Fukt en hvit klut med kun vann. Gni lett på tekstilet på en skjult plass for å se om farge blir overført til kluten, eller om det blir en fargeendring på tekstilet når det er tørt. Dersom farge fjernes med bare vann så er det sikkert at ethvert produkt også vil fjerne farge, bruk derfor ikke rensen i slike tilfeller. Dersom det ikke er fargetap eller endring med vann, gjør samme test med Fabric Vanish Remover og forsikre deg om at du er fornøyd med resultatet før du fortsetter.

 

 

Bruksanvisning:

Bland like deler med Fabric Vanish Remover A og Fabric Vanish Remover B i beholderen med spraymunnstykket. Bland bare nok til å fjerne flekken. Påfør direkte på flekken og gi produktet tid til å virke. Det kan bli en innledende fargeendring i tekstilet på grunn av produktets renseprosess. Sjekk tekstilet etter en time og repeter prosessen dersom flekken fremdeles er synlig.

Mer informasjon
Merker Fenice
FENICE FABRIC VANISH REMOVER B
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:FENICE FABRIC VANISH REMOVER B
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.