3 989,-

STRANDS SIBERIA DR LED BAR 22

Varekode
CDC-809181
Rating:
100 % of 100
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

STRANDS SIBERIA DR LED BAR

Dobbel-rad LedBar på 22’’ med nytt elegant og diskret design. Valgbart posisjonslys; Orange eller hvitt.

Meget gode egenskaper med 6316 Lumen, og 1 Lux ved 450 meter. Combo lysbilde, gir både langt og bredt lys for økt sikkerhet langs veien.

Velkommen til fremtiden. Dette er Siberia DR. En LED-bar med to rader, laget for bilen din. Det er ikke nok å si at det er nyskapende. Sibir skyver grensene og omdefinerer hva en LED-bar er. Vi snakker banebrytende design i kombinasjon med revolusjonerende funksjoner. 

Uovertruffet helhetlig inntrykk
Sibir har alt du trenger og ønsker med tanke på design. Den passer perfekt sammen med bilen din og er en ekstrem oppgradering fra de tradisjonelle, robuste modellene som tidligere dominerte markedet.

Funksjon, design og ytelse som du aldri har opplevd før. Den eksklusive drakten gir et uslåelig totalinntrykk. Slank, mørk og sofistikert. Linsen strekker seg fra kant til kant med en ekstremt tynn ramme. Hvert lite element er skapt for å oppnå høyest mulig ytelse og samhandle i perfekt harmoni.

Baksiden er buet og huset er designet for å monteres pent på kjøretøyets rammer. Lysbildet øker i større størrelser. Når lyset når 500 meter, konverteres kraften for å skape mer lys i større bredde. Kort sagt, Sibir er skreddersydd etter dine behov. Leveres med braketter for montering bak og på siden.

DUO POSISJONSLYS
Hvil øynene på det unike duoposisjonslyset som går i en linje langs bunnen av rampen. Uttrykk din stil og personlighet ved å velge posisjonsfargen mellom oransje og hvit.

Finnes i størrelsene 12 ", 22", 32 ", 42" og 50 ". Alle modeller er E-godkjent.

Sibir forbedrer inntrykket av bilen din og gir deg effektivitet på helt nye nivåer på alle veier og under alle forhold. Kort sagt, en helt ny type LED-rampe, skapt for deg som er ute etter det aller siste når det gjelder ytelse, funksjon og design.

Siberia er også tilgjengelig i en radmodell, også i fem størrelser - perfekt for biler og andre mindre kjøretøy.

Mer informasjon
Merker Strands
STRANDS SIBERIA DR LED BAR 22
STRANDS SIBERIA DR LED BAR 22 REDEFINE THE LED BAR STANDARD – INTRODUCING SIBERIA – STRANDS LIGHTING DIVISION STRANDS SIBERIA DR LED BAR 22 STRANDS SIBERIA DR LED BAR 22 STRANDS SIBERIA DR LED BAR 22 STRANDS SIBERIA DR LED BAR 22
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:STRANDS SIBERIA DR LED BAR 22
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.