1 599,-

BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF

Varekode
HTS-11009565NIGHTP
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

 • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
 • Normal leveringstid: 1-5 dager
 • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

  (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

 • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

ALDER OG RETNING
Bæring innovervendt: Fra ca. 55 cm / 4 uker
Bæring utovervendt: Fra ca. 5 måneder (Forbehold om alder)
Bæring på rygg: Fra ca. 9 måneder (Forbehold om alder)

GODKJENNING
CEN TR 16512, samt anbefalt av IHDI (International Hip Dysplasia Institute)

BÆRESELENS HOVEDFORDELER

 • Flex-Shape Buckle™ tilpasser seg automatisk forelderens kroppsform
 • Unik, patentert Airgonomics™ luftpute støtter babyen og fordeler vekten jevnt ved utovervendt plassering
 • Ekstra tøyelige materialer tilpasser formen perfekt til barnets kropp
 • Sikkerhetsspennen i midjebeltet kan kun åpnes med 3-punktsberøring
 • Lett tilgjengelige lommer for oppbevaring av bankkort, nøkler osv
 • BeSafe Haven i fargen Night Premium Leaf har flere justeringsmuligheter i selen samt mønster på innsiden og kontrastsømmer

 

UT PÅ EVENTYR MED HØY KOMFORT

Med BeSafe Haven blir babyen båret i den ideelle froskestillingen når babyen sitter vendt mot forelderen. Dette er den anbefalte bærestilling fra International Hip Dysplasia Institute (IHDI).
BeSafe Haven har ekstra tøyelige materialer som tilpasser formen perfekt til barnets kropp. I tillegg har bæreselen fuktabsorberende Lyocell på innsiden som gir et komfortabelt miljø for babyen.

Hodestøtten til BeSafe Haven kan brettes ned og gir babyen ekstra plass og god oversikt. De størrelsesjusterbare skulderremmer gir også god plass til babyens hode. Myk og avtakbar solskjerm med UPF50+ beskytter mot solen, skjermer mot stimuli og gir ekstra hodestøtte.

For ekstra komfort i utovervendt stilling har Besafe utviklet og Airgonomics™ til BeSafe Haven. Dette er en unik integrert luftpute integrert i midjebeltet på BeSafe Haven. Den har et hulrom som kan blåses opp på sekunder og gir barnet en komfortabel sitteplass i utovervendt stilling. Airgonomics™ bidrar derfor til en sunn stilling for ryggrad og hofter når barnet sitter utovervendt, og fordeler dessuten barnets vekt på midjebeltet, slik at også forelderen får en behagelig bæreopplevelse.
Polstrede glidelåser med trinnløs regulering bidrar også til ergonomisk sittestilling ved utovervendt plassering.

SIKKERHETSDESIGN SOM FOREBYGGER UHELL

BeSafe-utviklede Flex-Shape Buckle™ har en unik konstruksjon som automatisk roteres inn i den stillingen som passer best for den aktuelle forelderens form og størrelse. Ingen ekstra justeringer, ingen stropper som gnager mot huden, ingen tilpasning av løse stropper.
Flex-Shape Buckle™ gir foreldre mulighet til å stramme stroppene ved å dra forover i stedet for bakover. Dette gjør det raskt og enkelt å ta på bæreselen, og ikke minst komfortabelt for nybakte mødre som ofte har rygg- og skuldersmerter.

Sikkerhetsspennen i midjebeltet på BeSafe Haven kan kun åpnes med 3-punktsberøring. Bruk av bryststroppen ved bæring på rygg hindrer remmene i å skli og gir komfort

BeSafe Haven er laget av materialer med høy kvalitet og har robuste YKK-glidelåser. Alle materialer er grundig testet for slitestyrke.

SMARTE FUNSJONER FOR FLEKSIBLE HVERDAGSEVENTYR

Flex-Shape Buckle™ tilpasser seg automatisk forelderens kroppsform og midjebeltet kan enkelt reguleres og passer til størrelse XS–XXL.
Den komfortable designen med kryssede stropper fordeler vekten jevnt

BeSafe Haven har avtakbare Comfort Pads som beskytter huden og reduserer belastningen fra remmene. Løse stropper kan enkelt rulles opp og sikres med strikk.

BeSafe Haven har lett tilgjengelige lommer for oppbevaring av bankkort, nøkler osv. Den medfølgende oppbevaringsposen gjør det også enkelt å ta med bæreselen på reisen.

Teknisk informasjon

Finn brukermanualer –>

Maks. vekt: 15 kg
Kan vaskes i maskin etter å ha fjernet Airgonomics™-luftputen

Ytterstoff: 96 % polyester, 4 % spandex
Innerstoff: 60 % Lyocell, 40 % bomull
Alle tekstiler oppfyller strenge REACH-standarder

Mer informasjon
Merker BeSafe
BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF
BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF BeSafe Haven - Baby carrier - Carry with comfort. Always. All ways. BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF BeSafe Haven FrontInwardCarry BeSafe Haven OutwardCarry BeSafe Haven BackCarry
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:BESAFE HAVEN - NIGHT PREMIUM LEAF
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.