229,-

RUPES DA COARSE 250ML

Varekode
RUP-42413
På lager
Se lager i butikk og reservér
RUPES DA COARSE 250ML
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

ÅRETS NYHET!

Rupes DA Coarse

High Performance Cut Polishing Compound


BilXtra er ekstremt stolte over å være de første til å lansere den helt nye serien til våre gode venner fra Rupes i Italia. Den helt nye DA Coarse vil erstatte dagens blå polish, altså Rupes Zephir. 

Rupes DA Coarse er en enorm oppgradering fra dagens blå. Den bedre korrigeringseffekt, den har også betydelig lengre kjøretid som gir utvidet poleringseffekt, og kan med riktig teknikk og pute faktisk avslutte tilnærmet perfekt. At den i tillegg har blitt tilnærmet støvfri så har vi her kanskje verdens beste grove polish.

Rupes DA Coarse er utviklet for spesielt å brukes sammen med Rupes blå skum, microfiber eller ullpad. Og er første steg på en grovkorrigeringsjobb på svært slitt lakk, riper og grove defekter i lakken. Den nye blå er betydelig enklere å buffe av, den er mer gjennomsiktig ved kjøring, som gir bedre kontroll. Produktet er også tilsatt litt blåfarge for enklere identifisering.

Vår nye absolutte favoritt og dette er poleringens nye rockestjerne! Sammen med f.eks Rupes Bigfoot LHR21 MKIII så har du en killerkombo som fjerner det du måtte ha av defekter i lakken som kan poleres uten våtslip.

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:RUPES DA COARSE 250ML
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.