Alron drivstofftilsetninger


Unikt produkt som holder motoren i gang – og i form.

Mange hevder at drivstofftilsetning gir flere hestekrefter, Alron gjør ikke det. Alron motvirker sot- og koksdannelse som kan tette til filter eller drivstoffledninger. Det smører drivstoffpumper, ventiler og ventilseter. Dermed får man en renere og mer effektiv motor med jevnere drivstofftilførsel, som gjør en ”trøtt” motor pigg og glad igjen.

Alron er et ”grønt” produkt

Med det menes at Alron diesel- og bensintilsetning ikke inneholder helse-eller miljøskadelige stoffer, som for eksempel naftaløsninger som ofte finnes i andre typer tilsetninger. Alrons egenskaper og innvirkning på motoren skåner også miljøet ved å redusere utslipp av miljøskadelige avgasser og uforbrente hydrokarboner. Konklusjon: Med Alron får du en renere motor som gir renere forbrenning og renere avgasser.

Alron gir deg ikke flere miles, men mil

Etter bruk av Alron diesel- og bensintilsetning når tank, drivstoffledninger, innsprøytnings- og forgassersystem, ventiler og ventilseter er rene – vil motoren utnytte drivstoffet bedre. Tilsetningen er testet i en rekke grundige studier, både i laboratorium og med lastebiler og personbiler på veien. Resultatene viser at sot og annet belegg kan øke drivstofforbruket. Med Alron reduserer man dette. Dessuten forlenges levetiden på motoren!

Enklere kaldstart

Bitende kalde vinterdager kan skape problemer for enhver motor. Dieseloljen kan nå flytepunktet når voks begynner å utkrystalliseres og forvandler dieseloljen til en gel. Rett over flytepunktet kan disse vokskrystallene tette til filter og forårsake motorstans. Alron påvirker krystalleriseringsprosessen slik at dieseloljen holder seg flytende ved lavere temperaturer og at ingen krystaller fester seg i filteret. Dette forenkler start i kaldt vær.

Ingen vanlig kondensfjerner

Vanlig alkoholbasert kondensfjerner kan være brutal mot motorens innsprøytnings- eller forgassersystem. Alron diesel- og bensintilsetning har ingen negativ effekt verken på diesel- eller bensinmotorer. Med Alron diesel- og bensintilsetning bindes kondensvannet opp i drivstoffet og forsvinner gjennom forbrenningsprosessen uten å fryse til is. Med litt Alron på tanken holder du drivstoffet ”tørt” og unngår en av de vanligste årsakene til motorstans.

Alron forhindrer bakterievekst i dieseltanker

Alron diesel- og bensintilsetning gir samme driftsfordeler for alle typer forbrenningsmotorer uavhengig av om det er i bil eller båt. Det motvirker kondens og korrosjon, gir renere innsprøytnings- og forgassersystem, renere ventiler og forbrenningskammer, bedre allmenntilstand og lavere drivstofforbruk.

Til bil og båt, diesel og bensin

Alron diesel- og bensintilsetning gir samme driftsfordeler for alle typer forbrenningsmotorer uavhengig av om det er i bil eller båt. Det motvirker kondens og korrosjon, gir renere innsprøytnings-og forgassersystem, renere ventiler og forbrenningskammer, bedre allmenntilstand og lavere drivstofforbruk.
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.