Slik unngår du krangling i baksetet


Med PURE DAB-radio får du stor valgfrihet for hele familien.

I 2017 ble radioen digitalisert og DAB-radioens ankomst gjør at radiolytterne nå kan boltre seg i et stort utvalg med nye kanaler. Med et PURE DAB-adapter i bilen får du en lettmontert og rimelig tilgang til den nye radiohverdagen. Displayet som festes på dashboardet gjør det lett å navigere mellom kanalene.

Trådløs tilkobling

Fra kun 999 kroner kan du få full tilgang til de nye kanalene i bilen din, med modellen PURE Highway 200. Ønsker du en trådløs løsning er adapterne PURE Highway 400 eller PURE Highway 600 løsningen for deg. Da kan du enkelt strømme DAB-kanalene inn i bilens eksisterende anlegg uten forstyrrende ledninger. Via din mobiltelefons Bluetooth-tilkobling kan du spille musikk fra Spotify og andre musikktjenester.

Bruk PURE DAB som «hands free»-telefon

Pure Highway 600 kan også brukes som «hands free»-enhet for din mobiltelefon, , takket være de medfølgende ringeknappene og den innebygde mikrofonen. Alle adapterne kan bestilles med profesjonell og kjapp montering.

Finn DAB-kanalen for deg

Er du usikker på hvilken DAB-kanal som passer for deg? Her har du en liten oversikt over hvilke kanaler du kan høre på med ditt PURE DAB adapter:

For de yngste:

NRK Radio Super: Norges eneste radiokanal for barn. Hele dagen og hele kvelden er NRK Radio Super der når norske barn vil høre på radio. Her er musikk, hørespill, fortellinger og gode spørsmål og svar.

For tenåringen:

NRK mP3: NRK mP3 er en rendyrket musikkanal for de mellom 12 og 19 år, som liker energisk musikk i 24 timer hver dag hele året. Du kan også våkne med «Martin» på øret, eller gjøre lekser til trioen i «Ettermiddagen». NRK P3: P3 er for de mellom 15 og 30 år, og har fokus på ny musikk, humor og underholdning og ung virkelighet. Her kan du høre prisvinnende programmer som «P3morgen», «Christine» og «P3nyheter». NRJ: NRJ er kanalen hvor unge mennesker underholdes med en miks av musikk og DJs. Det mest populære programmet er «Morgenshowet».

For de unge voksne:

NRK P13: P13 er kanalen for deg som er litt lei NRK P3, men føler deg for ung for P2. Kanalen selv skriver de er for musikkinteresserte i alderen 30 til 50 år. Her kan du spise frokost med «Tidenes Morgen», lunsj sammen med «Radioresepsjonen» og la Kari Slaatsveen og Fru Larsen følge deg hjem fra jobben. Radio Norge: Radio Norge er landets andre kommersielle riksdekkende radiostasjon, etter P4. Musikken er hentet fra de siste fire tiårene. Målgruppen er fra 30 og oppover. De mest kjente programmene er «Morgenklubben med Loven & Co» og aktualitetsmagasinet «Norge Direkte». Radio 1: Hitstasjonen Radio 1 spiller de største hitene fra de siste ti år.

For de voksne

NRK P1: NRK P1 er Norges suverent største radiokanal. Nyheter, distriktssendinger, sport, underholdning og voksen popmusikk er hjørnesteiner i P1-tilbudet. Blant de mest populære programmene er «Nitimen», «Norgesglasset», «Her og Nå» og «Popquiz». NRK P2: NRK P2 er radiokanalen for analyse og fordypning. De tilbyr nyheter, debatt, kultur, vitenskap og samfunnsstoff, i tillegg til klassisk musikk, folkemusikk og jazz. De mest kjente programmene er «Nyhetsmorgen», «Ekko», «Kulturhuset» og «Dagsnytt Atten». P9 Retro: For de som mener musikken var best på 60- og 70-tallet.

Noe for en hver:

P4: Med målgruppen 20-50 år er P4 Norges største kommersielle radiokanal med mer enn en million lyttere daglig. P7 Klem: P7 Klem spiller de største hitlåtene og rolige favorittene fra det de selv kaller «kjerneartister».

Hos BilXtra får du gratis profesjonell montering av Pure Highway 400. Klikk her for å finne din nærmeste BilXtra butikk.

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.