Løsningen for glatte underlag!


Vinteren fester grepet

De fleste stedene i landet har vi fått den første nedbøren i form av snø eller regn som fryser. Begge deler gjør det glatt, og folk handler strømidler og smelteprodukter.

Leca Safe Antiskli

Hos BilXtra finner du Leca Safe Antiskli i 2,5 liters dunk med strøfunksjon i tuten. Leca Safe Antiskli er knuste lecakuler, som er svært lette og enkelt å håndtere., et naturbasert produkt som feies ut i bed og plener som et jordforbedringsmiddel til våren. Strømiddelet har svært lav vekt, det veier bare 1/5 av vanlig sand og grus, og det er drøyt i bruk. Det geniale med dette produktet er at det flyter opp, dersom det kommer nytt lag med vann, etter at man har strødd. Det vil da legge seg oppå den nye isen som dannes! Dunken er hendig å ha liggende i bilen.

X-it isMELT

I samme type dunk finnes også X-it isMELT. Dette er et smelteprodukt som, i motsetning til salt, ikke setter merker. X-it isMELT er laget av Magnesium, som i motsetning til salt ikke skader noe underlag (belegningsstein, skifer, beting, asfalt osv.) Tynne islag smelter fullstendig, mens tykkere islag får en porøs overflate som ikke er glatt. Virker ned til -25°C.   Leca Safe Antiskli    X-it isMELT
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.