Skal du snart kjøpe baby-bilstol?

I butikkene våre finner du testvinneren: BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size. Med karakteren 8,7 av 10 mulige er babystolen fra BeSafe overlegen vinner i den tøffe testen som ble utført av norske NAF og svenske Testfakta.

BEST I TEST!

I begynnelsen av 2021 publiserte norske NAF og svenske Testfakta en test av baby-bilstoler. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size ble overlegen vinner med karakteren 8,7 av 10 mulige, og er dermed den sikreste baby-bilstolen på det norske og svenske markedet. Testen besto av tøffe front- og sidekollisjonstester samt en vurdering av hvor brukervennlig produktet er.

Les hele testen her

Like god sikkerhet med og uten base

NAF gjorde sikkerhetstesten med og uten ISO-fix base. Resultatet ble god kollisjonssikkerhet selv uten base og stolen klarer sidekollisjon best av alle stoler. De anbefaler likevel base på grunn av enkel og riktig montering:

«Bruk av ISO-fix basen gjør det likevel mye lettere å montere stolen inn og ut av bilen. Riktig montering av stolen bidrar i seg selv til sikkerheten til barnet. Vi anbefaler derfor som hovedregel at du kjøper en bilstol med ISO-fix base.» – NAF

Oppgradert

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size er den oppdaterte versjonen av baby-bilstolen i iZi Modular-konseptet.
Baby-bilstolen er utstyrt med følgende sikkerhetsfunksjoner:

  • Vattert 5-punktsbelte for ekstra stabilitet
  • Avansert sidekollisjonsbeskyttelse i barnestolens skall – Dynamic Force Absorber™
  • SIP+ ekstra sidekollisjonsbeskyttelse

Velkommen til oss hvis du vil ha den sikreste babybilstolen på markedet! ️ ️

© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.