Tilbudspris 799,- Vanlig pris 802,-

PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER

Varekode
CDC-VL62920
På lager
Se lager i butikk og reservér
Sale
PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER
PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER Pure Highway 600 - DAB- og Bluetooth-Adapter Til Bil (Norsk) PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER
 • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
 • Normal leveringstid: 1-5 dager
 • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

  (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

 • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Trådløs DAB+ biladapter med bluetooth og handsfree anrop.
Denne trådløse løsningen er designet for å installeres på en profesjonell måte, slik at alle ledninger skjules. Denne løsningen gir den mest sømløse oppgraderingen av kjøretøyet ditt ved å introdusere DAB+ radio, Bluetooth musikk, frihånds ringing og Spotify i en trådløs og kompakt design.

 • Unik lydkvalitet
 • Enkel betjening 
 • Trådløst panel (ingen kabler) 
 • Påvirker ikke bilens CanBus 
 • Skjult integrasjon 
 • Størrelse kun 7,6 x 6 cm 
 • Mikrofon til «handsfree» 
 • Kun 15-30 min montering 
 • Oppfyller HMS krav 
 • Streamer Spotify

PAKKEN INNEHOLDER IKKE USB LADER

Highway in-car lydadaptere er den enkleste måten å lytte til digitalradio og tilkoblet lyd, som Bluetooth og Spotify, gjennom ditt eksisterende lydanlegg uten å måtte bytte det ut.

Opplev mer enn digitalradio

Enten du er ny innen digitalradio eller allerede opplever det flotte utvalget og kvaliteten av digitalradio hjemme, vil det være en flott opplevelse å lytte i bilen din med Highway 600.

DAB digitalradio gir deg detaljert lyd av høy kvalitet, flott innhold, der mye av dette er bare tilgjengelig på digital radio. Digitale radioer finner automatisk alle stasjoner som er tilgjengelige og gir deg mulighet for å velge dem etter navn. Alle våre digitale bilradioadaptere er også Digital Tick-godkjent slik at du kan være trygg på at du er klar for all eventuell overgang fra FM til digital radio.

Oppdag ny musikk og tag spor

Har du hørt noe du liker på digital radio? Bruk Go-knappen på Highway-adapteren for å tagge* sporet. Taggede spor identifiseres og kan legges til direkte til en spilleliste i Spotify for at du skal kunne lytte til musikken akkurat når du ønsker det.

Trådløs musikk og handsfrianrop

Stream din egen musikk over Bluetooth og sørg for det perfekte lydsporet for kjøring for hvem som helst. Bare par telefonen din eller nettbrettet med Highway og lytt til musikk som er lagret på enheten din eller din favoritt-tjeneste for streaming av musikk gjennom ditt eksisterende lydanlegg.

På Highway 600 kan du bruke den samme Bluetooth-tilkoblingen til å foreta anrop og ta imot samtaler trygt når du er ute og kjører, takket være de egne anropsknappene og mikrofonen som følger med.

Trådløs kontroll

Det blir enkelt å velge stasjoner, velge spor og foreta anrop med Highways trådløse display og kontroller. Den er liten og lett, enkel å montere omtrent overalt, og drives med to standard AAA-batterier. Så det er ikke noe behov for tilleggsstrøm eller kabler

Intelligent personal assistant

Opprett påminnelser, sjekk været, trafikkinformasjon, m.m. med et tastetrykk, uten å berøre telefonen. Snakk direkte med den digitale telefonassistenten på din iOS- eller Android-smarttelefon og høre svaret høyt og tydelig gjennom bilens høyttalere.

Bluetooth musikkstreaming

Skaff enkel og trygg in-car-tilgang til alle spillelistene dine på Spotify** med Highways klare display og enkle kontroller. Naviger i spillelister, album og artister når du kjører, uten at du må røre mobilenheten.

Lås opp smartere funksjoner med Pure Go

Last ned Pure Go-appen fra App Store eller Google Play og lås opp flere funksjoner med Highway-adapteren når den pares med smarttelefonen din.

I likhet med alle våre produkter, ble Highway 600 designet og konstruert i Storbritannia av våre eksperttekniske team. Det vil si at du kan regne med utsøkt lyd, imponerende kvalitet på konstruksjonen og vi får muligheten til å tilby tre års forsikring som standard.

*Lite gebyr som påløper etter 12 måneder

**Spotify premium-abonnement kan kreves

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:PURE HIGHWAY 600P DAB ADAPTER
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.