Tilbudspris 1 799,- Vanlig pris 2 999,-

CYBEX CLOUD Q - SKYDIVER

Varekode
CYB-515140124
På lager
Se lager i butikk og reservér
-40%
CYBEX CLOUD Q - SKYDIVER
CYBEX CLOUD Q - SKYDIVER CYBEX CLOUD Q - SKYDIVER
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

CYBEX CLOUD Q

Denne førsteklasses babybilstolen gir fremragende sikkerhet i og utenfor bilen.

Takket være en lie-flat posisjon blir Cloud Q en bærebag på utsiden av bilen. Dette innovative reisesystemet suppleres av en teleskopisk lineær sidekollisjonsbeskyttelse, en nesten flat liggevinkel også inne i bilen og en XXL-kalesje med solbeskyttelse UVP50+. Den 11-posisjone høydejusterbare nakkestøtten endrer samtidig selens lenge og sittevinkel, stolen vokser med barnet.

Produktegenskaper:

- Cloud Q kan bli endret til horisontal posisjon på utsiden av bilen, vinkelen kan justeres med en hånd, uten å måtte ta barnet ut av stolen og håndtaket forblir i bærestilling for lettere mobilitet. Den flate posisjon gjør at Cloud Q forvandles til en praktisk og smart bærebag for de første månedene og den sovende babyen kan hvile med optimal beskyttelse og ergonomisk riktig.

- En funksjon gjør det mulig å oppnå den flateste mulige liggende vinkel mellom hode, hals og bryst, som reduserer risikoen for pustebesvær hos for premature babyer og meget små nyfødte.

- Teleskopisk L.S.P.-system, lineær sidekollisjonsbeskyttelse, absorberer kraften fra en sidekollisjon i kombinasjon med det energiabsorberende skallet. De alle første kreftene fra kollisjonene overføres av den utvidede sidebeskyttelsen som vender mot døren og distribueres til bilstolens skall. Det fleksible materiale og strukturen i babybilstolen absorberer deretter kreftenes effekt og kanaliserer de vekk fra barnet.

- Med 11-poisjons høydejusterbare hodestøtten med integrert seleguide tilpasses lengden av selene automatisk, når nakkestøtten er justert. Dette fjerner behovet for manuell justering av selene og gjør det nesten umulig å feiljustere.

- XXL-kalesjen oppfyller den strenge Australske UVP50+ standard for solbeskyttelse. Kan utvides trinnvis og forsvinner elegant bak et fargematchende visir når den ikke er i bruk.

Produktspesifikasjoner:

- Vekt 0-13 kg, nyfødt til ca 18 mnd.

- Dimensjoner (LxBxH): 67x44x39,5x56,5 cm.

- Vekt: 5,4 kg.

- ECE R 44/04 gr. 0+.

- Trekket kan vaskes på 30°c.

- Utviklet og designet i Tyskland.

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:CYBEX CLOUD Q - SKYDIVER
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.