759,-

SALT-X KONSENTRAT 950ml

Varekode
DTV-SA32MI
På lager

Se lager i butikk og reservér

SALT-X KONSENTRAT 950ml
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Salt-X er et overlegent produkt til å fjerne salt som legger seg på lakken, på vinduene, på båten på fiskeutstyret osv. Bruk for eksempel Salt-X blandet i spylervæskebeholderen, da unngår du den grå hinnen som fort oppstår på høst/vinter når salting settes igang.

Salt-X er designet for å beskytte de fleste metalloverflater mot de destruktive virkningene av kloridsalter. Salt-X er en unik kombinasjon av salt-motvirkende ingredienser som angriper, oppløser, deaktiverer og fjerner salt og saltvannsforekomster fra en hvilken som helst overflate, med øyeblikkelig effekt.

ENKEL I BRUK
Salt-X er meget lett å bruke. Bland 14 ml per liter vann og påfør blandingen på overflaten før du lar det lufttørke. Salt-X kan blandes med en hageslange, spylingstank, bøtte eller sprøyteflaske. Alternativt kan du bruke vår Auto-Mix-enhet for skylling av store områder eller spyling av båtmotorer. Fest Auto-Mix-enheten til en kran, legg slangen I en blanding med Salt-X, koble til en hageslang. (Komplett bruksanvisning følger med enheten).

TRYGT OG EFFEKTIVT
Produktet er biologisk nedbrytbart og trygt å bruke på alle metalloverflater. Salt-X reduserer betydelig de korrosive, skadelige effektene av salt- og saltvannsforekomster, noe som forlenger levetiden til metalloverflater som er utsatt for dette ødeleggende elementet. Salt-X er USDA autorisert.

FOREBYGGENDE
Selv om Salt-X ikke vil fikse tidligere skader, vil det definitivt bidra til å redusere ytterligere skade ved bruk som anvist. Ved å bruke Salt-X regelmessig som forebyggende vedlikehold på alt utstyret ditt, vil du beholde "som ny"-utseende og verdien for videre salg. Den totale besparelsen vil være ganske markant.

BRUKSOMRÅDER
Bruk Salt-X til å skylle båtmotorer, rense båter, båt/reise-hengere, båtseil, rekkverk, telt og campingutstyr, dykkeutstyr, stenger, trinser og fiskesluker. Kroker og fiskesluker etc legges noen minutter i en bøtte med Salt-X blanding før de taes ut og lufttørker for å forlenge levetiden. Produktet kan også brukes på lastebiler, traktorer, tilhengere, snøploger, rundt huset, hytta elelr på hagemøblene

Denne beholderen leveres med Gardenakobling slik at du enkelt kan koble den til hageslangen for å f.eks spyle direkte på bilen.

Mer informasjon
Merker Salt X
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SALT-X KONSENTRAT 950ml
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.