219,-

CARPRO IRONX CHERRY 500ML

Varekode
CAR-IX500ML
Utsolgt på nett

Se lager i butikk og reservér

CARPRO IRONX CHERRY 500ML
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

IRON-X sin avanserte pH-balanserte (pH-7) formel bryter trygt ned flyverust og annen forurensing forårsaket av blant annet bremser, tog og byggeindustri. Felles for denne type flyverust er at den finnes overalt på våre veier og at den trenger ned i lakkens porer og danner grobunn for framtidig rust. Det er derfor viktig at denne fjernes og for å sikre at det blir gjort grundig bør du velge et produkt av høy kvalitet, slik som CarPro Iron-X.

Iron-X er trygg å bruke på lakk, plast, krom, glass og aluminiums felger. Iron-X virker ved at den danner en vannløselig formel med jernpartiklene som ligger fanget i lakken og løser opp disse slik at de lar seg skylle vekk. Det gjør til at Iron-X renser lakken i et dypere sjikt enn hva man klarer kun ved vask og claying.

Iron-X er den originale – og stadig markedets beste – syrefrie flyverustfjerner! Tidligere har den originale Iron X vært preget av en intens lukt, som mange har klaget på. I den ny versjonen har CarPro klart og nøytralisere mye av lukten samtidig som produktet fortsatt fungerer minst like bra!

Mer informasjon
Merker Carpro
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:CARPRO IRONX CHERRY 500ML
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.