17 000,-

KENWOOD MULTIMEDIASPILLER MED WiFi, NAVIGASJON, DAB+ OG BLUETOOTH

Varekode
KEN-DNX9190DABS
På lager
Se lager i butikk og reservér
KENWOOD MULTIMEDIASPILLER MED WiFi, NAVIGASJON, DAB+ OG BLUETOOTH
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Kenwood multimediaspiller med WiFi, navigasjon, DAB+ og Bluetooth kommer med 3D kart, DVD, CD, DAB+ og RDS. Som den nyeste på markedet har denne spilleren den nyeste teknologien, gode tilkoblingsevner, har 3 linjeutganger for ekstra forsterkere og har muligheter for å koble opp ryggekamera. Mulitimediaspilleren fra Kenwood har en kraftig MosFet forsterker på 4 x 50W og har innebygd høypass/lavpass filter. 

Equalizer (utgjevner)

DNX9190DABS multimediaspilleren har parametric equlaizer som gjør at du kan finjustere de avanserte lydegenskapene for å oppnå profesjonell lydkvalitet i bilen. multimediaspilleren lar deg stille  inn parameterene for q-faktor, stigning, frekvens og forsterkning på 14 separate punkter (9 felles, 2 foran, 2 bak og 1 sub). Ved mere justeringer som høyere/lavere hyllefiltere, kan mer realistisk lyd leveres.

Digital Time Aligment (DTA)

Med digital tidsjustering (DTA) gir deg muligheten til å justere lytterposisjonen ved å kontrollere utgangene til foran, bak, midt høytalerene + suben. Dette tillater valg for å optimalisere de forhåndsinsatallerte akustiske feltene i henhold til kjøretøyet og høytallertyper.

Digital lydprosessor (DSP)

Det innebygde multifunksjonelle digitale lydprosessor (DSP) inkluderer en parametrisk equalizer, høypass- og lavpassfiltere som gir valgbare avskjeringsfrekvenser. DNX9190DABS har digitalt crossover-nettverk, nettverket gir deg muligheten for å velge mellom et bredt kombinasjons valg av høy- og lavpassfrekvenser og i tillegg avskjæringshelling. 

Bluetooth tilkobling

Med en bluetooth-aktivert kenwood modell er det nå enklere enn noen gang å koble spilleren med mobilen din. Ved tilkolblet mobil får du tilgang til musikk, meldinger, telefonliste. Ved å lagre anropshistorikken gjør at du enkelt og har raskt tilgang, noe gjør at kjøreopplevelsen blir tryggere. 

I tillegg kommer DNX9190DABS med spotify appen som gir rask tilgang til favorittmusikken din.

Navigasjon

Kenwood DNX9190DABS er en dobbel-din mulitmediaspiller, som kommer med Garmin navigasjon Europa på Norsk og har 3 års gratis kart oppdatering. 

Trådløs CarPlay

IPhone: Apple carplay gjør at kjøreturen blir trygg og enkel ved å snakke med Siri eller ved å berøre DNX9190DABS skjermen. Da får man opp veibeskrivelser, ringe, sende og motta tekstmeldinger eller høre på favorittmusikken din. Dette gjør at du kan ha fokus på veien og ikke alle distraksjonene rundt. Din enhet må ha den nyeste IOS oppdateringen (IOS 12.0 eller nyere).

Android: Andriod auto er designet med tanke på sikkerheten og hjelper deg med å holde fokuset på veien. DNX9190DABS har en kombinasjon av en stemmestyring, stor berøringsskjerm og en overlegen lydkvalitet som er kjøreturen enklere. Android OS-versjonen (PIE og nyere kreves).

USB & AUX inngang

Kenwood DNX9190DABS kommer med USB og AUX innganger

Touch skjerm

Med touch skjerm teknologien fungerer Kenwood sin mulitimediaspiller 9190DABS som både dvd-skjerm og et kontrollpanel. Her er det ingen ny fjernkontroll, leting etter knapper og knotter, gi skjermen et kjapt blikk og du har oversikt over alle funskjonene. DNX-9190DABS kommer med HD touch skjerm på 1280x720 og er på 7".

Rattkontroll

Kenwoods multimediaspiller kan koble seg til bilens originale rattkontroll.

 

For enda mer teknisk data se linken her: http://kenwood.no/car/navigation_multimedia/navigation/DNX9190DABS/?

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:KENWOOD MULTIMEDIASPILLER MED WiFi, NAVIGASJON, DAB+ OG BLUETOOTH
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.