1 799,-

KENWOOD DASCH CAM WIFI HD 2,7" SKJERM

Varekode
KEN-DRVA301W
Utsolgt på nett

Se lager i butikk og reservér

KENWOOD DASCH CAM WIFI HD 2,7" SKJERM
KENWOOD DASCH CAM WIFI HD 2,7" SKJERM KENWOOD DASCH CAM WIFI HD 2,7" SKJERM
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Kenwood dasch cam med WIFI får du et dasch cam som har 2 megapixel HD opptak, 136 graders synsvinkel, parkerings modus ved bruk av ekstra kabelsett (KEN-CADR1030). I tillegg kommer den med innebygd G sensor, supercapacitor for minnefunksjon, foto mode, Wifi med app link og slår seg automatisk av og på. 

For teknisk data: http://kenwood.no/car/dashcam/DRV-A301W/?view=details

Spesifikasjoner: 

2.7” Fargeskjerm

DRV-A301W / DRV-A201 kommer med en 2,7 tommers skjerm som passer perfekt til kameraet og oppløsningen. Spill av videoene av høy kvalitet på den store 2,7 tommers fullfargeskjermen. Takket være det intuitive grafiske brukergrensesnittet inkludert stor og leselig tekst, er kameraet enkelt å bruke.

2-Megapiksel Full HD-innspilling

DRV-A301W / A201 tar opp Full HD-video, noe som gjør det mulig å spille inn og spille av enda større detalj, inkludert bilens registerings nummer og veiskilt.

Wireless Smartphone Link (Wireless LAN)

KENWOOD DASH CAM MANAGER-appen lar deg enkelt endre menyinnstillingene til dash-cam (DRV-A700W / DRV-A601W / DRV-A501W) og bla gjennom videoene dine fra smarttelefonen din på en intuitiv måte. På smarttelefonen din kan du sjekke innspilte videoer samt live-visning i sanntid. Ved å laste ned video- / foto filene til smarttelefonen din, kan du til og med gjennomgå dem mens du ruter på Google Maps med GPS-informasjonen som hastighet, G-sensor og avstand, og redigere videoene for å dele dem i sosiale medier. Last ned appen fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) på smarttelefonen.

HDR (High Dynamic Range)

HDR hjelper deg med å redusere støy og sikre klare bilder i utfordrende miljøer, inkludert bakgrunns belyste steder i dagslys, gatelys om natten og steder der lys-mørk kontrast er spesielt viktig, for eksempel ved tunnelinnganger / -utganger.

3-axis G Sensor & GPS receiver

Den innebygde 3-aksede G-sensoren med justerbar følsomhet føler på ytre påvirkning, og ber kameraet å lagre det som nettopp er spilt inn på et beskyttet sted. I tillegg lar GPS-mottakeren videoene dine legge til posisjons- og hastighetsdata.

Smart Parking Mode

Når bilen din er parkert og tenningen slått av, blir Smart Parkeringsmode aktiv. Hvis kjøretøyet ditt er utsatt for kollisjon eller andre fysiske påvirkninger, starter dashkammen opp, takket være den innebygde G-sensoren, og tar automatisk opp 30 sekunder med video. Hardwire-settet CA-DR1030 (ekstrautstyr) kreves for permanent strøm.

Super Capacitor (Backup Battery)

Dette forhindrer at videofilen som blir spilt inn blir ødelagt hvis strømmen går tapt på grunn av en kollisjon eller andre fysiske påvirkninger, da den gir nok strøm til at filen kan lagres ordentlig

2-måter å montere

En sugekopp og et lim feste er inkludert i pakken. Sugeholderen gjør det lettere å feste og løsne fra frontruten mens lim festet gir mer solid støtte for kameraet.

Quick Release Magnetic Mount

låsemekanisme, kan plassere og fjerne enheten enkelt og kjapt. Ingen kabel for å koble til eller koble fra dashkammen.

16 GB MicroSD-kort inkludert

16 GB Class-10 microSDXC Flash-minnekort inkludert

Mer informasjon
Merker Kenwood
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:KENWOOD DASCH CAM WIFI HD 2,7" SKJERM
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.