10 002,-

KENWOOD MULTIMEDIASPILLER MED NAVIGASJON DAB+ OG BLUETOOTH 4190

Varekode
KEN-DNR4190DABS
På lager

Se lager i butikk og reservér

KENWOOD MULTIMEDIASPILLER MED NAVIGASJON DAB+ OG BLUETOOTH 4190
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Kenwood multimediaspiller med navigasjon, DAB+ og Bluetooth kommer med DAB+, HDMI, USB og AUX, denne er ikke innebygd CD/DVD. DNR4190DABS har god teknologi, gode tilkoblingsevner, har 3 linjeutganger for ekstra forsterkere og har muligheter for å koble opp ryggekamera. Mulitimediaspilleren fra Kenwood har en kraftig MosFet forsterker på 4 x 50W og har innebygd høypass/lavpass filter. 

Equalizer (utgjevner)

DNR4190DABS multimediaspilleren har parametric equlaizer som gjør at du kan finjustere de avanserte lydegenskapene for å oppnå profesjonell lydkvalitet i bilen. multimediaspilleren lar deg stille  inn parameterene for q-faktor, stigning, frekvens og forsterkning på 14 separate punkter (9 felles, 2 foran, 2 bak og 1 sub). Ved mere justeringer som høyere/lavere hyllefiltere, kan mer realistisk lyd leveres.

Digital Time Aligment (DTA)

Med digital tidsjustering (DTA) gir deg muligheten til å justere lytterposisjonen ved å kontrollere utgangene til foran, bak, midt høytalerene + suben. Dette tillater valg for å optimalisere de forhåndsinsatallerte akustiske feltene i henhold til kjøretøyet og høytallertyper.

Digital lydprosessor (DSP)

Det innebygde multifunksjonelle digitale lydprosessor (DSP) inkluderer en parametrisk equalizer, høypass- og lavpassfiltere som gir valgbare avskjeringsfrekvenser. DNR4190DABS har digitalt crossover-nettverk, nettverket gir deg muligheten for å velge mellom et bredt kombinasjons valg av høy- og lavpassfrekvenser og i tillegg avskjæringshelling. 

Bluetooth tilkobling

Med en bluetooth-aktivert kenwood modell er det nå enklere enn noen gang å koble spilleren med mobilen din. Ved tilkolblet mobil får du tilgang til musikk, meldinger, telefonliste. Ved å lagre anropshistorikken gjør at du enkelt og har raskt tilgang, noe gjør at kjøreopplevelsen blir tryggere. 

I tillegg kommer DNR4190DABS med spotify appen som gir rask tilgang til favorittmusikken din.

Navigasjon

Kenwood DNR4190DABS er en dobbel-din mulitmediaspiller, som kommer med Garmin navigasjon Europa på Norsk og har 3 års gratis kart oppdatering. 

Trådløs CarPlay

IPhone: Apple carplay gjør at kjøreturen blir trygg og enkel ved å snakke med Siri eller ved å berøre DNR4190DABS skjermen. Da får man opp veibeskrivelser, ringe, sende og motta tekstmeldinger eller høre på favorittmusikken din. Dette gjør at du kan ha fokus på veien og ikke alle distraksjonene rundt. Din enhet må ha den nyeste IOS oppdateringen (IOS 12.0 eller nyere).

USB & AUX inngang

Kenwood DNR4190DABS kommer med USB og AUX innganger

Touch skjerm

Med touch skjerm teknologien fungerer Kenwood sin mulitimediaspiller 9190DABS som både dvd-skjerm og et kontrollpanel. Her er det ingen ny fjernkontroll, leting etter knapper og knotter, gi skjermen et kjapt blikk og du har oversikt over alle funskjonene. DNR4190DABS har en 6,2" skjerm.

Rattkontroll

Kenwoods multimediaspiller kan koble seg til bilens originale rattkontroll.

 

For enda mer teknisk data se linken her: http://kenwood.no/car/navigation_multimedia/navigation/DNR4190DABS/?view=details

Mer informasjon
Merker Kenwood
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:KENWOOD MULTIMEDIASPILLER MED NAVIGASJON DAB+ OG BLUETOOTH 4190
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.