3 002,-

KENWOOD CD RADIO MED DAB OG BT

Varekode
KEN-KDCBT950DAB
Utsolgt på nett

Se lager i butikk og reservér

KENWOOD CD RADIO MED DAB OG BT
KENWOOD CD RADIO MED DAB OG BT KENWOOD CD RADIO MED DAB OG BT
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Lydkvalitetsentusiaster vil elske CD / USB-avspilling av forskjellige typer musikkformater, inkludert kompatibilitet med FLAC-filer. Digital Radio DAB + kan bære langt flere stasjoner, og alle stasjoner kan leveres med langt høyere lydkvalitet enn på FM. Innebygd Bluetooth for håndfrie samtaler og streaming av musikk, samt muligheten til å bruke smarttelefonen din som en trådløs fjernkontroll. Enkel lydtilpasning er også tilgjengelig med den innebygde 13-bånds EQ og Digital Time Alignment.

DAB+ Tuner

Dab er fremtiden innenfor radio. Ved bruk av digital sending fra landsbaserte sendere gjør at DAB gir lyd i CD-kvalitet til radioen. 

Equalizer (utgjevner)

KDCBT950DAB spilleren har parametric equlaizer som gjør at du kan finjustere de avanserte lydegenskapene for å oppnå profesjonell lydkvalitet i bilen. Spilleren lar deg stille  inn parameterene for q-faktor, stigning, frekvens og forsterkning på 14 separate punkter (9 felles, 2 foran, 2 bak og 1 sub). Ved mere justeringer som høyere/lavere hyllefiltere, kan mer realistisk lyd leveres.

Digital Time Aligment (DTA)

Med digital tidsjustering (DTA) gir deg muligheten til å justere lytterposisjonen ved å kontrollere utgangene til foran, bak, midt høytalerene + suben. Dette tillater valg for å optimalisere de forhåndsinsatallerte akustiske feltene i henhold til kjøretøyet og høytallertyper.

Digital lydprosessor (DSP)

Det innebygde multifunksjonelle digitale lydprosessor (DSP) inkluderer en parametrisk equalizer, høypass- og lavpassfiltere som gir valgbare avskjeringsfrekvenser. KDCBT950DAB har digitalt crossover-nettverk, nettverket gir deg muligheten for å velge mellom et bredt kombinasjons valg av høy- og lavpassfrekvenser og i tillegg avskjæringshelling. 

Bluetooth tilkobling

Med en bluetooth-aktivert kenwood modell er det nå enklere enn noen gang å koble spilleren med mobilen din. Ved tilkolblet mobil får du tilgang til musikk, meldinger, telefonliste. Ved å lagre anropshistorikken gjør at du enkelt og har raskt tilgang, noe gjør at kjøreopplevelsen blir tryggere. 

For enda mer teknisk data se linken her: http://kenwood.no/car/receivers/bt-receivers/KDC-BT950DAB/?view=details

Mer informasjon
Merker Kenwood
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:KENWOOD CD RADIO MED DAB OG BT
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.