16 300,-

KENWOOD DMX9720XDS

Varekode
KEN-DMX9720XDS
På lager
Vipps hurtigkasseKjøp nå med Vipps hurtigkasse

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 999 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2020-2021

"Consider this the perfect driving companion for connected entertainment lovers."

En multimediaspiller som tilbyr alt, KENWOODs DMX9720XDS blander brukervennlige funksjoner med høykvalitets design og førsteklasses lyd. Den 10,1-tommers antirefleks HD-berøringsskjermen har et intuitivt, tilpassbart grensesnitt som er inngangsporten til de omfattende talentene, inkludert Apple CarPlay trådløs og Android Auto-integrering, dobbel smarttelefontilkobling og støtte for opptil fire dashcams for fullvinkelvisning. For lydunderholdning er den kompatibel med høyoppløselige lydfiler, inkludert FLAC og DSD, LDAC-strømmer over Bluetooth 5.1, og leverer radio via DAB +. HDMI- og USB-innganger imøtekommer HD-video. 

Equalizer (utgjevner)

DMX9720XDS multimediaspilleren har parametric equlaizer som gjør at du kan finjustere de avanserte lydegenskapene for å oppnå profesjonell lydkvalitet i bilen. multimediaspilleren lar deg stille  inn parameterene for q-faktor, stigning, frekvens og forsterkning på 14 separate punkter (9 felles, 2 foran, 2 bak og 1 sub). Ved mere justeringer som høyere/lavere hyllefiltere, kan mer realistisk lyd leveres.

Digital Time Aligment (DTA)

Med digital tidsjustering (DTA) gir deg muligheten til å justere lytterposisjonen ved å kontrollere utgangene til foran, bak, midt høytalerene + suben. Dette tillater valg for å optimalisere de forhåndsinsatallerte akustiske feltene i henhold til kjøretøyet og høytallertyper.

Digital lydprosessor (DSP)

Det innebygde multifunksjonelle digitale lydprosessor (DSP) inkluderer en parametrisk equalizer, høypass- og lavpassfiltere som gir valgbare avskjeringsfrekvenser. DMX9720XDS har digitalt crossover-nettverk, nettverket gir deg muligheten for å velge mellom et bredt kombinasjons valg av høy- og lavpassfrekvenser og i tillegg avskjæringshelling. 

Bluetooth tilkobling

Med en bluetooth-aktivert kenwood modell er det nå enklere enn noen gang å koble spilleren med mobilen din. Ved tilkolblet mobil får du tilgang til musikk, meldinger, telefonliste. Ved å lagre anropshistorikken gjør at du enkelt og har raskt tilgang, noe gjør at kjøreopplevelsen blir tryggere. 

I tillegg kommer DMX9720XDS med spotify appen som gir rask tilgang til favorittmusikken din.

Trådløs CarPlay

IPhone: Apple carplay gjør at kjøreturen blir trygg og enkel ved å snakke med Siri eller ved å berøre DMX9720XDS skjermen. Da får man opp veibeskrivelser, ringe, sende og motta tekstmeldinger eller høre på favorittmusikken din. Dette gjør at du kan ha fokus på veien og ikke alle distraksjonene rundt. Din enhet må ha den nyeste IOS oppdateringen (IOS 12.0 eller nyere).

Android: Andriod auto er designet med tanke på sikkerheten og hjelper deg med å holde fokuset på veien. DMX9720XDS har en kombinasjon av en stemmestyring, stor berøringsskjerm og en overlegen lydkvalitet som er kjøreturen enklere. Android OS-versjonen (PIE og nyere kreves).

Touch skjerm

Med touch skjerm teknologien fungerer Kenwood sin mulitimediaspiller 9720XDS som både dvd-skjerm og et kontrollpanel. Her er det ingen ny fjernkontroll, leting etter knapper og knotter, gi skjermen et kjapt blikk og du har oversikt over alle funskjonene. DMX9720XDS kommer med HD touch skjerm på 1280x720 og er på 7".

 

For enda mer teknisk data se linken her: http://kenwood.no/car/navigation_multimedia/multimedia/DMX9720XDS/?view=details

Mer informasjon
Bluetooth Nei
Apple Carplay Nei
DAB+ Nei
DTA Nei
KENWOOD DMX9720XDS
KENWOOD DMX9720XDS EISA IN-CAR HEAD UNIT 2020-2021DMX9720XDS | KENWOOD Car Entertainment KENWOOD DMX9720XDS KENWOOD DMX9720XDS KENWOOD DMX9720XDS KENWOOD DMX9720XDS
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:KENWOOD DMX9720XDS
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.