11 399,-

SWISSVAX CRYSTALROCK 200ML

Varekode
SWI-SE1015500
På lager
Se lager i butikk og reservér
SWISSVAX CRYSTALROCK 200ML
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Paul Dalton har behandlet flere superbiler enn noen andre og man har kunnet lese om hans arbeid i presse og fagblad verden rundt. Han har fått en enorm anerkjennelse for sine ferdigheter innen bilpleiefaget etter å ha behandlet og foredlet lakken på de mest berømte supersportsbiler.

Med 76 % ren, elfenbenshvit brasiliansk carnauba har denne voksen et av de høyeste carnaubainnhold på markedet. Den forsegler et kjøretøys lakk med en silkeglatt og glansfull, men like fullt tøff og beskyttende, vannavisende film – og bringer glød og dybde selv på hvit og sølvfarget lakk. Ett lag med ” Paul Dalton's Crystal Rock kan holde stand godt over ett år – og kan også toppes med et vedlikeholdslag (som all vår voks) en gang i blant for enda lengre beskyttelse. Når Crystal Rock kommer i kontakt med vann sveller den og lukker sine porer. Det fører til helt spesielle vannavstøtende egenskaper i lakken – såkalt beading og sheeting (vannperling og vannavrenning) – på grunn av sitt meget høye carnaubanivå. Om man legger to lag med voks (med min 24 timers mellomrom) vil man oppnå en helt ekstrem effekt og en glans, glød og dybde i lakken ut av denne verden!  

Det er kanskje ikke så merkelig at flere av de mest verdifulle bilene i verden er beskyttet med Swissvax Crystal Rock – for eksempel Bugatti Royale som man finner på det nasjonale automobilmuseet Mulhouse, Frankrike. Likevel er det nok langt flere ”normale” kjøretøy som nyter godt av denne voksen – eid av mennesker som kun skal ha det beste for sitt kjøretøy.

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:SWISSVAX CRYSTALROCK 200ML
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.