4 799,-

AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80

Varekode
AVA-10100108
På lager
Se lager i butikk og reservér
AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80
AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80 AVA - 5 Good Reasons AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80 AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80 AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80 AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80 AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80 AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80
  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Denne testvinneren gir rå kraft, er tilnærmet veltesikker og er godt utstyrt med stålarmert proffslange, lengdejusterbar lanse og godt utvalg i dyser. Inkludert skumkanon.

Klar til bruk

Når du skal ta spyleren i bruk, er det bare å løfte den ut av kartongen, klikke på pistolen og tilbehøret, koble til vann og strøm – vips så er den klar til bruk. Du trenger ikke montere eller skru en eneste løs del, vi har gjort hele jobben for deg på fabrikken.

Veltesikker

Denne spylerserien er markedets mest stabile og tilnærmet veltesikker. Selv når du trekker med en kraft på 10 kg i høytrykkslangen, står maskinen stødig uten risiko for å velte. (Vi vil selvfølgelig fraråde å trekke så kraftig i pistol/slange, men vet av erfaring at et uheldig rykk mang en gang har ødelagt både spylere og pumper når maskinen velter mot hardt underlag).

«Follow me» trommel

Den unike trommelen er hengslet. Dette muliggjør at fronten på trommelen kan bevege seg i inntil 90° vifte foran maskinen. Dette gjør det enklere å trekke ut eller sveive inn slangen sammenlignet med tradisjonelle tromler.

Firesylindret metallpumpe

Pumpene som sitter i Master-serien er firesylindrede pumper. I motsetning til tradisjonelle høytrykkspumper som bare har tre stempler, gir AVAs pumper en bedre kraftfordeling – noe som er med på å øke vannmengden og gir økt levetid på stempler og pakninger.

Tilbehør

Det følger med et godt utvalg av tilbehør. På baksiden av maskinen er det holdere, der du kan oppbevare dyser som ikke er i bruk. Samtidig kan lanser hvile vannrett på toppen av teleskophåndtaket eller lodrett på siden av maskinen, slik at det er lett å legge fra seg utstyret underveis i vaskeprosessen, når du ikke holder på med selve spylingen.

Den revolusjonerende zoomlansen gir deg muligheten til å justere lengden på lansen. Dette gir deg som bruker bedre arbeidsposisjon og rekkevidde.

AVA tar stolthet i å tilby en stor bredde tilbehør som skal hjelpe deg å utføre et stort spekter av arbeidsoppgaver. Bruk gjerne litt tid på å se på tilbehørskatalogen vår.

Vannfilter

AVAs vannfilter er plassert synlig ved vanntilførselen slik at du lett kan se når filteret blir tilsmusset. Filteret består av transparent polykarbonat med ramme av aluminium, og er praktisk talt uknuselig.

Off road

Noen ganger skal du ha spyleren med deg til bakhagen eller andre steder med ulendt terreng. Med de ekstra store hjulene er det lett å trekke spyleren over grus eller gress, opp trapper eller ned skråninger.

Testvinner

Master-serien har vunnet en rekke priser og tester. I 2018 kåret Tek.no P80 Master til årets høytrykkspyler, tidligere har maskinen fått 10 av 10 poeng og merket "Helt Rått" gjennom Tek.no sine brukertester. Master-serien i sin helhet har også fått tildelt den prestisjetunge Doga-prisen for design og arkitektur.

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:AVA HØYTRYKKSPYLER MASTER P80
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.