2 490,-

LANOFILM ANTIRUSTBEHANDLING-SETT

Varekode
VEM-283000
På lager

Se lager i butikk og reservér

  • Gratis frakt ved kjøp over 499 kr
  • Normal leveringstid: 1-5 dager
  • "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag

    (*NB: Lengre leveringstid i nord f.o.m Bodø)

  • Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og Levering

Lanofilm Antirustbehandlingssett er en miljøvennlig understellsbehandling av personbil. Settet består av følgende:

  • Fire stykk spraybokser med understellsmasse
  • En stykk sprayboks med hulromsolje
  • En stykk hulromssonde for overnevnte sprayboks 

Lanofilm Antirustbehandlingssett kan spare deg for store kostnader. Veisalt og fuktighet kan føre til store rustskader på bilens understell, noe som igjen kan påvirke bilens levetid. Derfor er det viktig å stoppe rusten som sitter på bilens bærende konstruksjoner - selv om det er lite! Rusten er gjerne konsentrert rundt hjuloppheng og traverser bak på bilen. Med denne pakken fra Lanofilm kan du enkelt stoppe rusten, og behandlingen tar maks en halvtime å utføre. 

Understellsmassen er en sort, tilnærmet luktfri olje, som gir langvarig beskyttelse av bilens understell. Oljen har stor slitestyrke, og trenger særdeles godt inn i rust. Understellsmassen stopper rust, og er vannavstøtende og resistent mot veisalt. Lanofilms understellsmasse kan påføres utenpå gammel rust og gammel tectyl.  

Hulromsoljen er en tynn, luktfri olje på sprayboks, som gir langvarig beskyttelse. Den trenger godt inn i rust og stopper den. Oljen er i likhet med understellsmassen, vannavstøtende og resistent mot veisalt. Hulromsoljen gir dessuten en god smøreeffekt på bevegelige deler. Og den kan påføres utenpå gammel rust og gammel tectyl.  

Lanofilm kan påføres utenpå rusten, og stopper videre utvikling av rust. Du kan velge mellom å påføre med sprayboks eller med trykkluft. Vi anbefaler å vaske området som skal behandles først.  

Behandlingen gjøres enklest ved å kjøre bilen opp på rampe, for å enklere å komme til. Rygg bilen på rampen, helst i en bakke, og påfør Lanofilms Understellsmasse rundt bakstilling og travers. Bruk hulromssonden for å spraye hulromsolje inn i kanaler og dører. 

Så enkelt kan du stoppe rust! 

https://www.youtube.com/watch?v=tpVvSUTGBxE

Mer informasjon
Merker LanoFilm
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:LANOFILM ANTIRUSTBEHANDLING-SETT
Din rangering
© 2019 BilXtra. All Rights Reserved.